Tillbaka till toppen
Dagens deals

Bli medlem idag!

Musse & Helium. Den sista kampen

1 / 1

Musse & Helium. Den sista kampen

Camilla Brinck

(1 recension)
141 kr
Musse och Helium må vara små, men de är modiga som få. Trots att de för tillfället är inlåsta i en mörk, fuktig källare i Duvjägarnästet, så vägrar de att ge upp. När mössen får reda på att Duvjägarna tänker skada katten Sigge ifall de vägrar hjälp
  • Skönlitteratur barn och ungdom, Ungdomsböcker
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Camilla Brinck
Läs mer

Musse och Helium må vara små, men de är modiga som få. Trots att de för tillfället är inlåsta i en mörk, fuktig källare i Duvjägarnästet, så vägrar de att ge upp.

När mössen får reda på att Duvjägarna tänker skada katten Sigge ifall de vägrar hjälpa Duvjägarna att hitta Guldosten, måste mössen tänka och agera snabbt. Guldosten finns fortfarande gömd där ute någonstans. Frågan är: kommer det bli de onda eller de goda som finner den först?

De står nu inför den största kampen någonsin i deras liv. Som tur är får de hjälp från oväntat håll och dessutom får de uppleva något väldigt speciellt, nämligen hur goda gärningar och fin energi kan komma tillbaka som en bumerang! Låt äventyret fortsätta ...

En bok för hela familjen! Vänder sig främst till barn mellan 6-10 år, men passar även utmärkt som högläsningsbok för barn från 4 år.


Upptäck mer inom Böcker
Genre Skönlitteratur barn och ungdom Ungdomsböcker
Format Bok
EAN 9789179756123
Publisher Bonnier Carlsen
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789179756123
Läromedel 0
Serie Musse & Helium
Storlek 191
Författare Camilla Brinck
M

Mia O

För 2 år sedan

Både jag och barnen (7&9 år) älskar dessa böcker!

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.