Tillbaka till toppen
Dagens deals

Bli medlem idag!

Musse & Helium. Jakten på Guldosten

1 / 1

Musse & Helium. Jakten på Guldosten

Camilla Brinck

(3 recensioner)
144 kr
En bok för hela familjen! Vänder sig främst till barn mellan 6 och 10 år, men passar även utmärkt som högläsningsbok för barn från 4 år. Är du redo? Det är bara de två små mössen Musse och Helium som kan rädda Djurriket och dess invånare från de on
  • Skönlitteratur barn och ungdom, Ungdomsböcker
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Camilla Brinck
Läs mer

En bok för hela familjen! Vänder sig främst till barn mellan 6 och 10 år, men passar även utmärkt som högläsningsbok för barn från 4 år. Är du redo?

Det är bara de två små mössen Musse och Helium som kan rädda Djurriket och dess invånare från de onda Duvjägarna. Allt hänger på att de hittar Guldosten. I den spännande jakten möter mössen både goda och onda varelser. Vem de kan lita på är inte lätt att veta. Det visar sig att deras vänner Ta-Ta och Tant Gamelina inte har berättat hela sanningen om Djurriket.
Hemligheterna och överraskningarna är många. Det händer mystiska saker som inte går att förklara -- osynliga broar dyker upp, varelser går upp i rök och stubbar verkar kunna prata. Det blir ingen lugn start på äventyret för våra små vänner. Men viktigast av allt ... nu är dom på väg. Häng med!

Sagt om första boken i serien:

Mina barn (7 och 9 år) är helt absorberade av Musse & Heliums magiska värld. Vi turas om att härma roliga citat ur boken och skrattar högt. Rekommenderas varmt.
Anna Höglund

Har två grabbar på 3 och 5 år som älskar boken! Treåringen brukar krypa upp i soffan och tittar på alla fina bilder! Har tack vare denna bok fått lite kvällsrutiner med att läsa ett kapitel innan vi somnar. Tack!
Madelene Thorpman

Världens bästa bok för alla barnfamiljer.
Lina Hedlund

Camilla Brinck har skapat en unik och myllrande fantasivärld fylld av humor, spänning och färgsprakande miljöer. Musse & Helium producerades ursprungligen som en ljudsaga och nominerades till bästa ljudbok för barn 2017.

Upptäck mer inom Böcker
Genre Skönlitteratur barn och ungdom Ungdomsböcker
Format Bok
EAN 9789132210020
Publisher B Wahlströms
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789132210020
Läromedel 0
Serie Musse & Helium
Storlek 215
Författare Camilla Brinck
I

Ida

För ett år sedan

Fin bra bok!

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

M

Marcus

För 2 år sedan

En mysig bok som alla barnen även de två äldre (9, 12) gillar att lyssna på när vi läser för den yngsta dottern (5).

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

K

Knickenick

För 2 år sedan

Snabbt,enkelt

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.