Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Neodymmagnet 330kg D2, Rep & Handskar
Neodymmagnet 330kg D2, Rep & Handskar
Neodymmagnet 330kg D2, Rep & Handskar
Neodymmagnet 330kg D2, Rep & Handskar

1 / 4

Neodymmagnet 330kg D2, Rep & Handskar

479 kr
Har du också tänkt på vad som kan finnas på botten av sjön där du bor?Precis som med skattjakt på land, där föremål finns i marken med hjälp av en metalldetektor, handlar magnetfiske om att hitta
Läs mer

Har du också tänkt på vad som kan finnas på botten av sjön där du bor?
Precis som med skattjakt på land, där föremål finns i marken med hjälp av en metalldetektor, handlar magnetfiske om att hitta metallföremål i vattnet med hjälp av starka magneter.

Föreställ dig spänningen i det du kan hitta härnäst, spänningen att dra en metallskatt ur vattnet och enkelt och snabbt kunna se vad som är på botten när du stöter på en intressant sjö eller å.

Många har gjort intressanta fynd genom magnetfiske och var oerhört förvånad över vad de hittade. Magnetfiske är en intressant utomhushobby som vem som helst kan ta sig an.

OBS!
Vid optimal kontakt kan magneten lyfta föremål upp till 330kg. Den angivna lyftkraften mäts på en helt plan yta av rent stål. När du magnetfiskar hittar du saker som har varit i vattnet i många år, med största sannorlikhet har de en massa rost på sig. Rost och andra beläggningar minskar magnetens lyftkraft markant.

Kom ihåg att tvätta magneten omedelbart efter användning om den har varit i saltvatten för att bibehålla dess hållbarhet. Annars rostar den i det långa loppet.

Lyftöglan bör kontrolleras innan varje kast så att den inte lossnat. Det finns en risk att dessa lossar av vibrationer/slag från stenar m.m som finns på botten.

Specifikationer:

  • Styrka: ca. 330kg
  • Vikt: ca. 1kg
  • Material: NiCuNi (Nickel)
  • Rep: 20m
  • Handskar

VARNING!

  • Personer med Pacemaker avråds helt från att hantera magneterna, då det är förknippat med direkt livsfara!
  • Vi rekommenderar att barn/ungdomar under 18 år INTE hanterar dessa då magneter är extremt starka. Att fastna mellan magneterna och ett metallföremål kan få riktigt otrevliga konsekvenser.
  • Magneterna bör hållas borta från all elektronik och saker med chip i. Även småsaker som USB-minnen, bilnycklar, bankkort osv.
Upptäck mer inom Böcker
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .