Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Orientera för att lära sig träna : att träna 13-16 år

Till kassan

Se även

Orientera för att lära sig träna : att träna 13-16 år

(0)
Skriv en recension

Bok

Anita Wehlin, Lars Greilert Greilert, Mats Troeng, Michael Wehlin, Peter Hassmén, Peter Holgersson, Peter Öberg, Sussi Wiklund

224 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    7-15 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Adlibris
  • Friluftsliv
  • Bok
  • Häftad
  • Swedish
  • Anita Wehlin, Lars Greilert Greilert, Mats Troeng, Michael Wehlin, Peter Hassmén, Peter Holgersson, Peter Öberg, Sussi Wiklund
Att vara tränare för en grupp ungdomar i föreningen är en spännande, rolig, utmanande och ibland svår uppgift.Ambitionsnivåerna kan variera stort: Några vill satsa allt, andra vill testa hur bra de kan bli och några nöjer sig med att ha kul. I den här boken får du som är tränare för ungdomar en mängd tips och idéer kring hur träningen i föreningen kan planeras och läggas upp, samt kunskap kring vilka faktorer som är viktiga att tänka på för just ungdomar. Boken fokuserar i första hand på ungdomar i åldern 13 till 16 år men mycket av innehållet kan även överföras på andra kategorier av orienterare som har kommit en bit på väg i sin orienteringsutveckling.Boken är också kurslitteratur vid de ungdomsutbildningar som genomförs av Svenska Orienteringsförbundet.
Genre:
Friluftsliv
Format:
Bok
EAN:
9789186323301
Publisher:
SISU Idrottsböcker
Bindning:
Häftad
Språk:
Swedish
ISBN:
9789186323301
Läromedel:
0
Storlek:
176
Författare:
Anita Wehlin
Lars Greilert Greilert
Mats Troeng
Michael Wehlin
Peter Hassmén
Peter Holgersson
Peter Öberg
Sussi Wiklund

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Om du misstänker att ett pris felaktigt har ändrats innan eller under Black friday-kampanjen får du gärna vara vår Prishjälte och rapportera detta till oss här.
Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.