Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Svenska i toppform 1 Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Arbeta formativt och målinriktat i Svenska 1

Till kassan

Se även

Svenska i toppform 1 Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Arbeta formativt och målinriktat i Svenska 1

(0)
Skriv en recension

Bok

Pia Cederholm

428 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    5-12 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Adlibris
  • Språk (inkl. lexikon, parlörer, ordböcker)
  • Bok
  • Övrig
  • Swedish
  • Pia Cederholm
Svenska i toppform är en helt nyutvecklad läromedelsserie som inte bara vill servera faktakunskaper, utan dessutom utveckla och utmana tankarna. Genom att bygga kapitlen kring genomtänkta frågeställningar och vassa texter ges eleverna möjlighet att reflektera över ämnet och ta tanken ett steg vidare. Läromedlets formativa struktur ser dessutom till att eleverna hela tiden är med.Återkoppling och bedömningStöttningen fungerar formativt genom att eleven får snabb återkoppling och kan komma vidare i sitt lärande. Täta kontrollstationer försäkrar läraren om att ingen elev hamnat efter. När det är dags för bedömning i slutet av kapitlen markerar läraren i en matris vilka kunskaper eleven visat. Har läraren då sett för lite av en viss förmåga för att kunna bedöma den går även det att precisera på ett tydligt vis.Smidiga självvärderingarEfter varje kapitel får eleven skatta sina framsteg i en smidig självvärdering. På så sätt blir det möjligt för varje enskild elev att verkligen äga sitt eget lärande. Formulär för kamratbedömning och färdiga diskussionsunderlag underlättar för alla elever att bli aktiva läranderesurser för varandra.Genomtänkt digitalt läromedel stöttar dig och elevernaI den digitala förlängningen av boken tränar eleven ordkunskap och lyssnar på uppläsningen av texten. Därifrån är det också enkelt att skriva ut sidor på papper för att kunna bearbeta texten med penna i hand eller få en fysisk checklista att bocka av medan man steg för steg löser en uppgift. Digitalt läromedelI det digitala läromedlet finns samtliga texter och övningar inlästa med textföljning. Här finns även en mängd självrättande övningar till alla kapitel och dessutom ett formativt stöd som hjälper eleven att bedöma sitt eget lärande. Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil och aktiveras med koden som finns i elevboken. ElevbokSvenska i toppform 1 består av 15 kapitel, vart och ett uppbyggt kring en engagerande och lärorik text, som utgör underlag för reflektioner och övningar. Varje kapitel börjar med en tydlig genomgång av kapitlets koppling till ämnesplan, centralt innehåll och kunskapskrav, så att eleverna enkelt förstår kapitlets syfte. Detta följs sedan upp av bedömningsunderlag i slutet av kapitlet. I elevpaketet ingår det digitala läromedlet och den tryckta elevboken.
Genre:
Språk (inkl. lexikon, parlörer, ordböcker)
Format:
Bok
EAN:
9789144118598
Publisher:
Studentlitteratur AB
Bindning:
Övrig
Språk:
Swedish
ISBN:
9789144118598
Läromedel:
0
Storlek:
268
Författare:
Pia Cederholm

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Om du misstänker att ett pris felaktigt har ändrats innan eller under Black friday-kampanjen får du gärna vara vår Prishjälte och rapportera detta till oss här.
Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.