Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

Planera ditt drömbröllop med Johanna Kajson
Planera ditt drömbröllop med Johanna Kajson

1 / 2

Planera ditt drömbröllop med Johanna Kajson

Johanna Kajson

279 kr
Så fort vi bestämt oss för att gifta oss kom alla frågorna på en gång... Hur, var, vad, hur mycket kostar det, vad ska man göra, i vilken ordning, vad får man inte missa och hur gör man sitt bröllop till den härligaste, mest personliga festen någons
  • Sex & Relationer
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Johanna Kajson
Läs mer

Så fort vi bestämt oss för att gifta oss kom alla frågorna på en gång... Hur, var, vad, hur mycket kostar det, vad ska man göra, i vilken ordning, vad får man inte missa och hur gör man sitt bröllop till den härligaste, mest personliga festen någonsin?

Fler och fler brudpar söker ett sätt att skapa just sitt drömbröllop, med en personlig touch. Att boka ett möte med en bröllopskoordinator är ett sätt, men kanske inte något alla kan unna sig. Många söker också inspiration i magasin, böcker, bloggar och filmer. I den här boken finns allt i ett - en inspirerande guide till drömbröllopet, med extra allt!
Planera ditt drömbröllop är indelad i sju steg på resan mot er bröllopsdag, och går igenom vad som bör göras när. Varje kapitel är fyllt med information, idéer, tips och inspirerande bilder för att hjälpa er att hitta rätt i bröllopsdjungeln. Boken är med andra ord tänkt som en superguide som erbjuder exakt lika mycket hjälp och tips som om man bokat en personlig bröllopskonsultation - en alldeles egen bröllopskoordinator!

JOHANNA KAJSON är känd som "Sveriges bröllopskoordinator" efter att ha arrangerat flera offentliga bröllop, som Isabella Löwengrips, Hannah Widells och Kenza Zouitens. Men Johanna har arbetat med alla typer av bröllop, både synliga och osynliga. Vad sägs om ett hemligt brudpar med en bröllopsbudget på omkring 1,2 miljoner? I andra änden av spektrumet har hon sytt ihop ett intimt litet bröllop för bara några tusenlappar - ett drömbröllop kan man skapa oavsett budget. Johanna driver sedan år 2010 företaget Great Weddings och har också den uppskattade johannakajsonsblogg.se

"Du behöver verkligen inte planera ett Charlotte Perrelli-bröllop för att ha glädje av Drömbröllop."

Eva Åström, Expressen Söndag

Upptäck mer inom Böcker
Genre Sex & Relationer
Format Bok
EAN 9789174619225
Publisher Lind & Co
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789174619225
Läromedel 0
Storlek 171
Författare Johanna Kajson
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner