Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Rikets sal

1 / 1

Rikets sal

81 kr
Riketssal.se är en av landets största sajter för nyproducerad humor som genast blev uppmärksammad och välbesök när den startade i januari 2010. Bilder, sånger, texter, videos, seriestrippar och podradio­avsnitt publiceras dagligen i bloggform med en
  • Humor & Kåserier
  • Bok
  • Häftad
  • Svenska
  • Jesper Rönndahl, Josefin Johansson, Kringlan Svensson, Nanna Johansson, Valle Westesson
Läs mer
Riketssal.se är en av landets största sajter för nyproducerad humor som genast blev uppmärksammad och välbesök när den startade i januari 2010. Bilder, sånger, texter, videos, seriestrippar och podradio­avsnitt publiceras dagligen i bloggform med en ton som är hög och låg, personlig och nyhetsrelaterad, bitsk och charmig.

Nu är det dags för gänget bakom Rikets sal att presentera sig i tryckt form. Boken fångar upp humorn från sajten, sätter ner termometern mitt i ringmuskeln på humorkroppen och ger läsaren ett decimaltal på vad som är kul i dag. Kollektivet står som gemensam avsändare och författare.

Boken innehåller en bomb av intryck som består av ritade bilder, fotade bilder, långa berättelser, korta skämt, absurda uppfinningar, fula serier, frukt, uppgrävda lik, personpåhopp, mögel, smådjur på terapi­soffan, ras-bingo, skattjakt, brädspel och mycket mycket mer.
Genre Humor & Kåserier
Format Bok
EAN 9789186691004
Publisher Roos & Tegner
Bindning Häftad
Språk Svenska
ISBN 9789186691004
Läromedel 0
Storlek 223
Författare Jesper Rönndahl Josefin Johansson Kringlan Svensson Nanna Johansson Valle Westesson
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner