Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Röda siffror

1 / 1

Röda siffror

209 kr
Leif Ström driver en omåttligt framgångsrik fond. Genom fyra ­personer i hans närhet får vi följa hur dåliga beslut, kortsynthet och egoism driver livet mot kollaps.Inga-Lill är gift med Leif och kämpar för att skapa mening i ett liv som definieras a
  • Allmän skönlitteratur
  • Bok
  • Övrig
  • Svenska
  • David Armini
Läs mer
Leif Ström driver en omåttligt framgångsrik fond. Genom fyra ­personer i hans närhet får vi följa hur dåliga beslut, kortsynthet och egoism driver livet mot kollaps.Inga-Lill är gift med Leif och kämpar för att skapa mening i ett liv som definieras av maken.Puddy föddes med pengar men är bara bra på att spendera dem – nu försöker han få ihop medel att investera i Leifs fond för att rädda familjeföretaget han kört i botten.För Amanda och Eric, Puddys respektive Inga-Lills och Leifs barn, handlar livet om att förhålla sig till föräldragenerationens ­fixering vid pengar.
I Hovås, söder om Göteborg, lever personer med för mycket pengar, men som aldrig får tillräckligt. Pengar är religion, och allt offras för rikedom. Denna omättliga hunger driver människor till att försaka allt annat, i synnerhet de närmaste relationerna.
För vem väljer bort pengarna?
Genre Allmän skönlitteratur
Format Bok
EAN 9789189308824
Publisher Ekström & Garay
Bindning Övrig
Språk Svenska
ISBN 9789189308824
Läromedel 0
Storlek 469
Författare David Armini
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner