Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Synantrop

Till kassan

Se även

Synantrop

(0)
Skriv en recension

Bok

Sigge Eklund

177 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    5-7 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Adlibris
  • Allmän skönlitteratur, Europa, Diverse
  • Bok
  • Häftad
  • Swedish
  • Sigge Eklund

Han är uppmärksammad krönikör i en kvällstidning och ägnar all sin tid att hitta nuets och stadens kärna, hon är skådespelerska på väg att slå igenom. En vårnatt i Stockholm möts de och ger sig in i en passionerad kärlekshistoria. Till en början är relationen ordlös och okomplicerad, men medan våren går över i sommar får de allt svårare att behärska situationen.   När hösten kommer är han ensam kvar, besatt av ett projekt som ska komma att uppfylla hans tillvaro: genom att bit för bit frammana hennes bild försöker han återskapa henne i sin dator. Nu måste han minnas vem hon var, nu måste han förstå henne.   Sakta vaknar hon till liv.

Sigge Eklund är född 1974 och uppvuxen i Stockholm. Synantrop, som är hans debutroman, har flera inslag som vi känner igen från den unga svenska litteraturen av idag. Men inte minst genom sitt febriga, intensiva språk formar den sig till någonting annat än de böcker vi redan läst. Här finns en besatthet som snarare leder tankarna till den stora romantiska litteraturen.   Titeln är en sammanslagning av syntetisk och anthropos (människa) och betyder alltså ungefär konstgjord människa.

Genre:
Allmän skönlitteratur
Europa
Diverse
Format:
Bok
EAN:
9789101003653
Publisher:
Albert Bonniers Förlag
Bindning:
Häftad
Språk:
Swedish
ISBN:
9789101003653
Läromedel:
0
Serie:
AB POD
Storlek:
188
Författare:
Sigge Eklund

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.
>