Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Tid : livet är inte kronologiskt

Till kassan

Se även

Tid : livet är inte kronologiskt

(0)
Skriv en recension

Bok

Alex Schulman, Sigge Eklund

65 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    1-4 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Adlibris
  • Ekonomi, Psykologi
  • Bok
  • Inbunden
  • Swedish
  • Alex Schulman, Sigge Eklund
Den pågående succén Alex & Sigges podcast har över en halv miljon lyssnare per avsnitt. Duon Alex Schulman och Sigge Eklund har utgått från sin pod och de samtal de har haft där om tid när de har skrivit sin första gemensamma bok, TID: livet är inte kronologiskt. Texterna i boken är reflekterande analyser av både deras egna upplevelser och samtiden vi alla lever i.

Perspektiv på tiden

Tiden är ett tema som Alex Schulman och Sigge Eklund ständigt återkommer till i krönikor, på middagar med vänner och i sin podcast som är Sveriges mest populära med mer än en halv miljon lyssnare.

Å ena sidan är tiden konkret: klockan som oundvikligen tickar framåt, sekunderna som går. Å andra sidan är tiden obegriplig. Ett år kan passera i rasande fart, ett kort ögonblick av fasa kan vara i en evighet. Tiden är en gåta, att försöka förstå den är att försöka förstå livet.

Aldrig tidigare har duon varit så utlämnande som här. Genom sina träffsäkra analyser av sig själva och sin samtid levererar författarna insikter som är både inspirerande och underhållande, men också omskakande.Väldigt privat och personligt. Gokväll"Inkännande och lyhört."BTJ"Boken är välskriven, välformulerad och genomtänkt."Bokhållarens läsblogg"Intressant och läsvärd bok."Boktokig"Årets mest efterlängtade bok."Bokbabbel
Genre:
Ekonomi
Psykologi
Format:
Bok
EAN:
9789187441851
Publisher:
Bookmark Förlag
Bindning:
Inbunden
Språk:
Swedish
ISBN:
9789187441851
Läromedel:
0
Storlek:
315
Författare:
Alex Schulman
Sigge Eklund

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.
>