Tillbaka till toppen
Skurkskolan

1 / 1

Skurkskolan

Emil Beer, IJustWantToBeCool, Joel Adolphson, Victor Beer

139 kr
Det är dags för det årliga inträdesprovet till Superhjälteskolan, och även om tolvåriga Stephanie tycker att superhjältar egentligen är ganska töntiga, är alternativet - den tråkiga kontors-tråk-skolan - ännu mindre lockande. Men vad hon inte vet ä
  • Skönlitteratur barn och ungdom
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Emil Beer, IJustWantToBeCool, Joel Adolphson, Victor Beer
Läs mer

Det är dags för det årliga inträdesprovet till Superhjälteskolan, och även om tolvåriga Stephanie tycker att superhjältar egentligen är ganska töntiga, är alternativet - den tråkiga kontors-tråk-skolan - ännu mindre lockande.

Men vad hon inte vet är att det finns en tredje möjlighet, Skurkskolan, som hon visar sig vara som klippt och skuren för.

På Skurkskolan lär man sig konsten att smyga, parkour för ondska och nunchucks för nybörjare. Där finns galna rektorn, Illavarslande Illvar, Bödeln och en minst sagt störande minirobot. Där finns också vännen Sven, som bär på ett otroligt mörker inom sig, tror han i alla fall, och stöddiga Waldemar som har något skumt i görningen.

Så står Skurk-vs-Hjälteturneringen för dörren och Stephanie tvingas möta sin ärkerival, superhjälteeleven Kajsa.

Efter att i tio års tid gjort succé med sina sketcher, webb- och ljudboksserier på såväl Youtube som SVT, debuterar nu humorgruppen IJustWantToBeCool (IJWTBC) i bokform med en skruvad, fartfylld bladvändare för lässlukaråldern, där frågan om vem som egentligen är hjälte ställs på sin spets och där allt kan gå precis hur som helst.

Upptäck mer inom Böcker
Genre Skönlitteratur barn och ungdom
Format Bok
EAN 9789129737745
Publisher Rabén & Sjögren
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789129737745
Läromedel 0
Serie Skurkarnas skurk
Storlek 234
Författare Emil Beer IJustWantToBeCool Joel Adolphson Victor Beer
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner