Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

  • 63

    %

Sluta aldrig fly

1 / 1

Sluta aldrig fly

Harlan Coben

Ingår i kampanjen: Bokrea
69 kr

-63%

189 kr
"Sluta aldrig fly är en fin kombination av spänning och humor som resulterat i en riktig bladvändare." Betyg 5/5 - BTJ För mer än tjugo år sedan kidnappades Patricia, arvtagare till familjen Lockwoods förmögenhet. Efter flera månader i fånge
  • Deckare, thrillers, spänning och skräck, Allmän skönlitteratur
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Harlan Coben
Läs mer

"Sluta aldrig fly är en fin kombination av spänning och humor som resulterat i en riktig bladvändare."
Betyg 5/5 - BTJ

För mer än tjugo år sedan kidnappades Patricia, arvtagare till familjen Lockwoods förmögenhet. Efter flera månader i fångenskap lyckades hon fly, men förövarna försvann utan ett spår.

Tills nu. På en mordplats i New York upptäcks dyrbart stöldgods, bland annat en väska och tavla som tillhör familjen Lockwood. På väskan är initialerna WHL3 ingraverade, vilket leder polisen till en man med koppling till fallet.

Windsor Horne Lockwood III - eller Win, som han också kallas - är en man med omåttlig rikedom, oklanderlig stil och en benägenhet att ta lagen i egna händer. Han är dessutom kusin till Patricia, och polisens fynd leder honom in i en mörk värld av hemligheter där han tvingas ta till okonventionella metoder för att skydda sina nära.

Harlan Coben har utnämnts till en av vår tids skickligaste spänningsförfattare och toppar bästsäljarlistorna världen över. I SLUTA ALDRIG FLY introducerar han Win, antihjälte och närmaste vän till läsarfavoriten Myron Bolitar. Med hisnande tempo och träff säker dialog undersöker Coben hur långt en människa är beredd att gå för att fly det förflutna.

Coben är den obestridda mästaren på spänning. The Real Book Spy
Full av oväntade vändningar. The Sun

Harlan Cobens spänningsromaner har sålt i över 75 miljoner exemplar, publi­cerats på 45 språk och toppat bästsäljarlistor världen över. Han är den första författaren som tilldelats samtliga av de tre litterära utmärkelserna Edgar Allen Poe Award, Antho­ny Award och Shamus Award. Hans bok The Stranger (Främlingen) har blivit hyllad Netflix-serie.

Upptäck mer inom Böcker
Genre Deckare, thrillers, spänning och skräck Allmän skönlitteratur
Format Bok
EAN 9789189393110
Publisher Bookmark Förlag
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789189393110
Läromedel 0
Storlek 375
Författare Harlan Coben
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner