Tillbaka till toppen
Dagens deals

Bli medlem idag!

Sommaren på Park Avenue

1 / 1

Sommaren på Park Avenue

Renée Rosen

209 kr
New York är rätt stad att befinna sig i för unga kvinnor som Alice Weiss. Det är sommar år 1965 och Alice flyttar till metropolen för att uppfylla sin egen och sin avlidna mammas dröm. Hastigt och oväntat får hon arbete som assistent på magasinet
  • Allmän skönlitteratur, Amerika, Historia, Historiska romaner
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Renée Rosen
Läs mer

New York är rätt stad att befinna sig i för unga kvinnor som Alice Weiss. Det är sommar år 1965 och Alice flyttar till metropolen för att uppfylla sin egen och sin avlidna mammas dröm. Hastigt och oväntat får hon arbete som assistent på magasinet Cosmopolitan, som är i stort behov av förändring då upplagorna sjunker.

Den nya chefredaktören Helen Gurley Brown spelar ett högt och modigt spel för att få tidningen på rätt köl igen. Trots protester fyller Helen och Alice magasinet med banbrytande artiklar om självständiga unga kvinnor och sex. Innehållet chockerar i ett samhälle där kvinnan förväntas bli hemmafru.

Sommaren på Park Avenue bygger på den verkliga historien om den ikoniska chefredaktören Helen Gurley Brown. Det är en dramatisk, intelligent och engagerande berättelse som utspelar sig i en tid då feminismen är på frammarsch.

Genre Allmän skönlitteratur Amerika Historia Historiska romaner
Format Bok
EAN 9789177893585
Publisher Historiska Media
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789177893585
Läromedel 0
Storlek 400
Författare Renée Rosen
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner