Tillbaka till toppen
Stormvakt

1 / 1

Stormvakt

Kristina Ohlsson

69 kr
Efter en räcka framgångsrika spänningsromaner startar Kristina Ohlsson med ”Stormvakt” en ny deckarserie om den stillsamme före detta finansmannen August Strindberg. Han anländer till Hovenäset i Bohuslän samma blåsiga natt som den mycket omtyckta l
  • Deckare, thrillers, spänning och skräck
  • Bok
  • Pocket
  • Svenska
  • Kristina Ohlsson
Läs mer

Efter en räcka framgångsrika spänningsromaner startar Kristina Ohlsson med ”Stormvakt” en ny deckarserie om den stillsamme före detta finansmannen August Strindberg. Han anländer till Hovenäset i Bohuslän samma blåsiga natt som den mycket omtyckta läraren Agnes spårlöst försvinner. Bakom sig har August lämnat en framgångsrik karriär för att förverkliga sin dröm och öppna ”Strindbergs second hand”. Äntligen ska han få ägna sig åt något han älskar, och dessutom på en plats som han längtat efter att återse.

Men hela västkustidyllen skakas av Agnes försvinnande. Polisen, med den empatiska och drivna Maria Martinsson i spetsen, söker efter henne dag och natt. Hoppet om att Agnes ska hittas vid liv blir allt mindre. Vad är det hon har råkat ut för? Och varför får August den obehagliga känslan av att han själv sitter på en del av gåtans lösning?

Genre Deckare, thrillers, spänning och skräck
Format Bok
EAN 9789137501611
Publisher Bokförlaget Forum
Bindning Pocket
Språk Svenska
ISBN 9789137501611
Läromedel 0
Serie Strindbergserien
Storlek 490
Författare Kristina Ohlsson
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner