Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Syndafloder

1 / 1

Syndafloder

209 kr
En man hittas skjuten i bröstet, sittande i en fåtölj framförbrasan. Märkligt nog bär han sin dotters vigselring på lillfingret. I en annan del av stan söker en begravningsentreprenör efter sin bror. En bror som han verkar vara ensam om att sakna och
  • Deckare, thrillers, spänning och skräck
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Kristina Ohlsson
Läs mer
En man hittas skjuten i bröstet, sittande i en fåtölj framförbrasan. Märkligt nog bär han sin dotters vigselring på lillfingret.
I en annan del av stan söker en begravningsentreprenör efter sin bror. En bror som han verkar vara ensam om att sakna och som han fruktar kan vara borta för alltid.
Samtidigt kämpar en kvinna för att inte förlora kontrollen när hennes man blir mer och mer farlig. Tiden rinner snabbt undan och hon får allt svårare att skydda sig själv och sina barn.
Fredrika Bergman och Alex Recht ser samband mellan de olika fallen och leds in i en cirkel av spår där gamla synder kommer tillbaka. Någon lämnar meddelanden till Alex, någon som vill ställa allt tillrätta. Men vem är den anonymebrevskrivaren och varför tycks gärningsmannen alltid ligga steget före?
Syndafloder är en intensiv och spännande kriminalroman där allt som en gång gömts åter plockas fram i ljuset. Detär den sjätte kriminalromanen om Fredrika Bergman och Alex Recht.
Kristina Ohlsson är en av Sveriges mest framgångsrika ochhyllade författare av kriminalromaner och barnböcker.

Genre Deckare, thrillers, spänning och skräck
Format Bok
EAN 9789164205056
Publisher Piratförlaget
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789164205056
Läromedel 0
Serie Fredrika Bergman
Storlek 446
Författare Kristina Ohlsson
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner