Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till produkterna

Tjatter : hur du övervinner oro och ältande

1 / 1

Tjatter : hur du övervinner oro och ältande

Ethan Kross

239 kr
En framgångsfaktor för oss människor som art är att vi har en inre röst. Den hjälper oss att styra mot våra mål, undvika misstag och reflektera över glada stunder. Men när vi drabbas av motgångar, hot eller rädsla kan vi i stället för att föra en ny
  • Psykologi, Ekonomi, Motion & Hälsa
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Ethan Kross
Läs mer

En framgångsfaktor för oss människor som art är att vi har en inre röst. Den hjälper oss att styra mot våra mål, undvika misstag och reflektera över glada stunder. Men när vi drabbas av motgångar, hot eller rädsla kan vi i stället för att föra en nykter och saklig inre konversation med oss själva fastna i en tankekarusell som är hopplöst svår att få stopp på. Vår inre röst ältar våra misslyckanden och pinsamheter. Innan vi vet ordet av har våra tankar kapats av ett konstant, negativt tjatter.

Så hur går det till när denna inre röst, så kraftfull och klok, blir vår största fiende? Och hur kan vi ta tillbaka kontrollen? Full av berättelser och förankrad i aktuell forskning åskådliggör Ethan Kross hur vårt inre tjatter kan tämjas. I de ord vi använder, berättelserna vi berättar, samtalen vi har med nära och kära, till och med i våra vanor och personliga ritualer, finns nyckeln som kan förvandla vårt tjatter till att bli den trygga inre konversationspartner vi så väl behöver i stunder av oro och ältande. Den inre röstens kraft är enorm och den kan hjälpa oss att lösa problem och söka visdom och tillfredsställelse.

Tjatter är en välskriven, underhållande och forskningsbaserad självhjälpsbok som förmedlar konkreta verktyg som läsaren kan tillämpa i vardagen.

Upptäck mer inom Böcker
Genre Psykologi Ekonomi Motion & Hälsa
Format Bok
EAN 9789127823426
Publisher Natur & Kultur Allmänlitteratur
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789127823426
Läromedel 0
Storlek 279
Författare Ethan Kross
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner