Tillbaka till toppen
Dagens deals

Bli medlem idag!

Underbara helvete

1 / 1

Underbara helvete

Jamie Mcguire

(3 recensioner)
219 kr
Abby har lämnat sitt mörka förflutna bakom sig, fast besluten att aldrig återvända. Tillsammans med sin bästa kompis America har hon flytt till Eastern University för att börja ett nytt liv. Hädanefter ska hon vara en duktig flicka. Men så möter hon
  • Allmän skönlitteratur
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Jamie Mcguire
Läs mer
Abby har lämnat sitt mörka förflutna bakom sig, fast besluten att aldrig återvända. Tillsammans med sin bästa kompis America har hon flytt till Eastern University för att börja ett nytt liv. Hädanefter ska hon vara en duktig flicka. Men så möter hon Travis, killen som slåss för pengar på illegala slagsmålsklubbar och som alltid har ett koppel av tjejer efter sig.

Abby lovar sig själv att aldrig falla för Travis och istället inleder de en vänskap. En vänskap som med tiden fördjupas och intensifieras tills den plötsligt har förvandlats till just det Abby med alla medel försökt undvika. Hon vet att de inte är bra för varandra, ändå kan hon inte hålla sig borta ifrån honom.

Deras relation blir snart alltmer kaotisk, destruktivt hänförande och fullkomligt underbar. Samtidigt smyger sig Abbys förflutna allt närmare och hotar att rämna hela deras värld.

Genre Allmän skönlitteratur
Format Bok
EAN 9789187049279
Publisher Kalla kulor förlag
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789187049279
Läromedel 0
Storlek 363
Författare Jamie Mcguire
A

Anonym

För 9 år sedan

Jag sträcktläste boken, den är omöjlig att lägga ifrån sig. Det händer något hela tid, är det inte det ena så är det de andra. Men jag blir inte klok på Abby! Kan hon inte bara bestämma sig, så svårt kan det endå inte vara. Författaren beskriver känslorna hos karaktärerna väldigt bra, på så sätt får man fort medlidande för dom som förtjänar det för att sedan bli till ilska! Det är så frustrerande, ena sekunden tänker Ja änsligten! För att i nästa känna Nej, nej, nej! IDIOT! En känsloframkallande bok helt enkelt. Tyvärr beskrivs inte karaktärernas utseende lika bra, det är mest ”en snygg kille” och ”en vacker tjej”. Travis är den man har fått den bästa beskrvningen på och det är: snygg kille med tatueringar, musklig och snaggad. Men egentligen så behövs inte någon bättre beskrivning, bilderna i huvudet rullar på som de ska ändå även om personernas ansikten är blurriga. Det var väldigt längesen jag läste en sån här spännande och oförutsägbar kärleksbok! Läs den!

A

Anonym

För 9 år sedan

En bra bok till dig som vill läsa kärlek med passion, sex och bråk :) Mycket bra skriven.

A

Anonym

För 9 år sedan

Sjukt bra bok. Rekommenderas!