Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Vägen till självläkning 9789188633651

1 / 1

Vägen till självläkning 9789188633651

259 kr
En ny revolution träder fram   Under mer än 25 år har Deepak Chopra och Rudolph E. Tanzi revolutionerat medicin- och hälsoindustrin och vänt upp och ned på sättet vi ser på våra sinnen och kroppar. Efter stor framgång med böcker som Super Brain
Läs mer

En ny revolution träder fram  

Under mer än 25 år har Deepak Chopra och Rudolph E. Tanzi revolutionerat medicin- och hälsoindustrin och vänt upp och ned på sättet vi ser på våra sinnen och kroppar. Efter stor framgång med böcker som Super Brain och Super Genes presenterar de nu en banbrytande plan för hur du stärker din motståndskraft och håller dig frisk livet ut.  

I situationer med miljöföroreningar, potentiella epidemier, resistenta bakterier och den påskyndade åldringsprocessen har vikten av en optimal hälsa aldrig varit mer avgörande. Och ansvaret ligger på varje individ att göra de rätta livsstilsvalen varje dag. Det innebär att DU inte läkarna, inte läkemedelsföretagen är ansvarig för din egen hälsa. Chopra och Tanzi ger läsarna den senaste forskningen om kopplingar mellan sinne, kropp, gener och immunförsvar. och hjälper dem att ta de bästa möjliga besluten för en holistisk livshälsoplan. De bjuder också på en konkret 7 dagars handlingsplan för att utveckla en skräddarsydd väg till självläkning.  

Deepak Chopra är en pionjär och ledande expert inom integrativ medicin och personlig transformation världen över. Han har skrivit 85 och är en väldigt uppskattad författare och föreläsare.

Rudolph E. Tanzi är en banbrytande och prisbelönt professor i neurologi och världskänd specialist på hjärnhälsa och Alzheimers. Nämnd av Time magazine på listan 100 mest inflytelserika personer år 2015.  Titel: Vägen till självläkning : en revolutionerande plan för att stärka din motståndskraft och hålla dig frisk livet ut
ISBN: 9789188633651
Bandtyp: Inbunden
Språk: Svenska
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner