Mindful eating : slut fred med kroppen och maten

, , (Inbunden)

Mindful eating : slut fred med kroppen och maten
Tipsa en vän
29 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  Kommande

Säljs av Adlibris 4,1 / 5 med 22598 betyg.

Totalbetyg 4,1 / 5
Leveranstid 3,9 / 5
Emballeringskvalitet 4,3 / 5
Mer från Adlibris Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Adlibris, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.

Bevaka

Är du trött på att tänka på om du äter rätt? Får du skuldkänslor när du ätit något onyttigt? Är du nyfiken på hur din relation till mat och ätande påverkar resten av ditt liv? Eller är du bara nyfiken på hur en mer medveten relation till mat kan leda till mer välbehag, frihet och glädje?Då är den här något för dig! Boken hjälper dig till ett mer njutbart förhållande till maten, kroppen och ditt ätande. Du behöver inga tabeller, listor, vågar eller tallriksmodeller för att avgöra vad och hur mycket du ska äta. Du behöver bara lyssna till din inre vishet och kroppens egna signaler. I den här boken guidas du varsamt till en större medvetenhet, via olika övningar och tester. Samtidigt frigör du dig själv från dieter, matnojor och påtvingad självkontroll för alltid. Det kanske aldrig har funnits en mer lämplig tid för mindful eating. Eller kanske rättare sagt: ett mer skriande behov av ett medvetet förhållningssätt till mat och ätande. Vår relation till mat, näring och våra kroppar här i västvärlden har nämligen aldrig tidigare varit så motsägelsefull, komplicerad och inflammerad som nu. Vi har heller aldrig varit fetare, och tillgången på mat har aldrig varit större samtidigt som rådande norm och ideal i samhället aldrig har varit magrare. Att inte kunna leva upp till idealen skapar stress, känslor av skuld och skam och gör oss olyckliga och sjuka. Vi behöver en nystart när det gäller mat och ätande! I den här boken får du utforska ett nytt förhållningssätt som frigör dig från alla dieter, ideal, normer och kroppsnojor. Från all skuld och allt dåligt samvete. Boken hjälper dig att hitta ett nytt medvetet och bejakande sätt att njuta av mat. Med boken följer en länk till specialframtagna ljudfiler med mat- och meditationsövningar samt en video lugna yogarörelser. Om författarna: Anna Wikfalk har en bakgrund inom internationellt bistånd, men har också genomgått en rad olika yogalärarutbildningar och mindfulnessutbildningar. Sedan 2007 driver hon också yoga- och mindfulnessstudion Bara Yoga i Aspudden, där hon också har kurser i mindfulness. Veronika Ryd har också en bakgrund inom internationellt utvecklingsarbete, är beteendevetare och KBT-terapeut med egen mottagning. Hon har flera påbyggnadsutbildningar i olika mindfulnessprogram och har gett ut boken Snällfällan: att bryta med känslomässigt ätande, tillsammans med Lisbeth Stahre. Tia Jumbe är journalist, författare och yogalärare, som de senaste åren framför allt har arbetat med att utveckla nya tidningskoncept, senast Coops medlemstidning Mer Smak. Författare till Handbok för Makalösa mammor (& pappor) och Vad vill du egentligen? tillsammans med Jaana Lindström.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Förlag: Bladh by Bladh Kategori: Psykologi, Ekonomi, Motion & Hälsa, Kost & Diet
Beräknad leveranstid: 1-4 arbetsdagar Bandtyp: Inbunden
ISBN: 9789187371325 Antal sidor: 261
Språk: Svenska
Titel: Mindful eating : slut fred med kroppen och maten Författare: Anna Wikfalk, Veronika Ryd, Tia Jumbe
Releasedatum: 2014-08-19 Upplaga:
Serie:
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 70 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 66 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 56 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 41 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »