Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

Metalldetektor Med Sökdjup På Upp Till 60 Cm
Metalldetektor Med Sökdjup På Upp Till 60 Cm
Metalldetektor Med Sökdjup På Upp Till 60 Cm

1 / 3

Metalldetektor Med Sökdjup På Upp Till 60 Cm

985 kr
Denna allsidiga metalldetektor kan användas för att leta efter metalliska föremål på stranden, i trädgården, på golvet, i grunt vatten eller till och med uppe på taket. Den är utrustad med en vattentät sökplatta, och metalldetektorn har en juster
Läs mer

Denna allsidiga metalldetektor kan användas för att leta efter metalliska föremål på stranden, i trädgården, på golvet, i grunt vatten eller till och med uppe på taket.

Den är utrustad med en vattentät sökplatta, och metalldetektorn har en justerbar längd på upp till 1m som möjliggör för detektorn att perfekt anpassa sig efter olika användningsområden. Den kan upptäcka myntstora föremål på ett djup på ner till 12 cm och större föremål på ett djup på ner till 60 cm.

Den installerade högtalaren förser dig med en snabb, akustisk indikation så fort som något har upptäckts. Hörlursuttaget och den justerbara volymen ger dig mer integritet och hjälper dig att klart och tydligt höra ljudet medan du letar efter skatter. Metalldetektorn drivs av 6 x AA-batterier (ingår ej).

OBS: Användning av en metalldetektor kan kräva tillstånd eller licens. Den plats där en metalldetektor får användas kan också ha sina begränsningar. Bekanta dig med lokala, statliga och nationella lagar relaterade till metalldetektering. Följ dessa lagar.

  • Mått: 100 x 16 (L x B)
  • Vattentät sökplatta: 17 cm (Φ)
  • Hörlursuttag: 3,5 mm
  • Färg: Svart
  • Justerbar volym
  • Strömförsörjning: 6 x AA-batterier (ingår ej)
  • Detektionsdjup: Myntstora föremål upp till 12 cm djup, större föremål upp till 60 cm djup

Identifikation

EAN 8718475855224
Tillverkarens artikelnummer 140550
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner