Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

  • 67

    %

Bodies at Rest (Blu-ray)
Bodies at Rest (Blu-ray)

1 / 2

Bodies at Rest (Blu-ray)

59 kr

-67%

179 kr
Att jobba på självaste julafton är sällan kul och blir väl inte mer livat om din arbetsplats är ett bårhus. Men så mycket action som patologen Chen Jia Hao (Nick Cheung) och hans assisten Lynn (Yang Zi) får på sitt bord när tungt beväpnade män i jul
  • Action, Thriller
  • Blu-ray
  • 2019
  • Svenskt omslag
Läs mer

Att jobba på självaste julafton är sällan kul och blir väl inte mer livat om din arbetsplats är ett bårhus. Men så mycket action som patologen Chen Jia Hao (Nick Cheung) och hans assisten Lynn (Yang Zi) får på sitt bord när tungt beväpnade män i julmasker dyker upp hade nog ingen av dem önskat sig. De maskerade männen jagar en kula som kan knyta dem till ett mord och kräver att Chen och Lynn ska plocka fram kroppen den hamnat i. Ett dödligt spel tar sin början.

Finske regissören Renny Harlin har haft ett öga för laddade set pieces alltsedan debuten. Det har förgyllt actionklassiker som Die Hard 2 (som även den utspelar sig på julafton), Cliffhanger och The Long Kiss Goodnight. Sedan ett par år tillbaka arbetar han i Kina och detta är hans tredje film producerad i landet. Bodies at Rest visar att Harlin inte förlorat sitt tempo eller förmågan att hitta innovativa bildlösningar för flygande kulor och krossat glas.

Format Dolby Digital 5.1 DTS HD - Master Audio 5.1
Ljud Mandarin Kantonesiska
Undertexter Danska Finska Norska Svenska
Genre Action Thriller
Format Blu-ray
Orginaltitel Chen mo de zheng ren
Regissör Renny Harlin
Inspelningsår 2019
Skådespelare Nick Cheung Richie Jen Zi Yang
Filmformat HD 1080p
Längd 94
Region 2 (Europa) 2 (Eurooppa)
Åldersgräns 15 år Over 15 Yli 15
Utgåva Svenskt omslag
EAN 7340110424406
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner