Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Cape Fear (1991) 20th Anniversary (Blu-ray)
Cape Fear (1991) 20th Anniversary (Blu-ray)

1 / 2

Cape Fear (1991) 20th Anniversary (Blu-ray)

(1 recension)
99 kr
Den legendariske regissören Martin Scorsese serverar här mästerlig, gastkramande spänning i en av de mest hyllade rysarna i filmhistorien. Fjorton år efter att han sattes i fängelse, återvänder den iskalle psykopaten Max Cady (Robert De Niro) med en
  • Drama, Thriller, Crime
  • Blu-ray
  • 1991
  • Nordiskt omslag
Läs mer
Den legendariske regissören Martin Scorsese serverar här mästerlig, gastkramande spänning i en av de mest hyllade rysarna i filmhistorien. Fjorton år efter att han sattes i fängelse, återvänder den iskalle psykopaten Max Cady (Robert De Niro) med en ohygglig plan: Att ta hämnd på advokaten Sam Bowden (Nick Nolte).

Cadys mardrömslika närvaro kommer närmare och närmare Bowdens uppskrämda familj. Sam inser att han inte klarar att skydda sin vackra hustru Leigh (Jessica Lange) och deras problembarn Danielle (Juliette Lewis) med hjälp av lagen. Han tvingas därför att ta till andra metoder som leder fram till den oförglömliga uppgörelsen i Cape Fear. Med sina nerviga bilder och mästerliga skådespelarprestationer från en lång rad stjärnor, blir Cape Fear en andlös jakt med inslag av obönhörlig psykisk terror.

Format DTS HD - Master Audio
Ljud Engelska
Undertexter Danska Finska Norska Svenska Svenska Danska Finska Norska
Genre Drama Thriller Crime
Format Blu-ray
Orginaltitel Cape Fear
Regissör Martin Scorsese
Inspelningsår 1991
Skådespelare Fred Dalton Thompson Gregory Peck Illeana Douglas Jessica Lange Joe Don Baker Juliette Lewis Martin Balsam Nick Nolte Robert De Niro Robert Mitchum Zully Montero
Filmformat Widescreen (2.35:1) Anamorfisk HD 1080p
Längd 122
Region 2 (Europa)
Åldersgräns Barnförbjuden
Utgåva Nordiskt omslag
EAN 5050582853339
A

Anonym

För 2 år sedan

En riktig fullträff av Martin Scorsese men en lysande Robert de Niro som en hämndlysten stalker. Bilden och ljudet är även riktigt bra.