Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

  • 25

    %

Nakna Pistolen 1-3 (Blu-ray) (3 disc)

1 / 1

Nakna Pistolen 1-3 (Blu-ray) (3 disc)

149 kr

-25%

199 kr
Den Nakna Pistolen: De galna männen bakom Titta, vi flyger! är tillbaka igen! Leslie Nielsen spelar huvudrollen som polispatrullens egen stjärna (med en ärthjärna), Frank Drebin. Han snubblar över ett försök att mörda drottning Elizabeth. Priscilla
  • Action, Komedi, Romantik, Box
  • Blu-ray
  • 2013
  • Nordiskt omslag
Läs mer
Den Nakna Pistolen: De galna männen bakom Titta, vi flyger! är tillbaka igen! Leslie Nielsen spelar huvudrollen som polispatrullens egen stjärna (med en ärthjärna), Frank Drebin. Han snubblar över ett försök att mörda drottning Elizabeth. Priscilla Presley, O J Simpson, en uppstoppad bäver, två baseballag och en udda samling av andra karaktärer passerar revy samtidigt som publiken inte har något annat val än att skratta hysteriskt genom hela filmen.

Den Nakna Pistolen 2½: Frank Drebin (Leslie Nielsen) älskar ett mysterium. Varför är vi här? Finns det liv efter sex? Jepp, Drebin ger sig på de stora frågorna, och den största av dem alla är hur han ska stoppa Quentin Hapsburgs (Robert Goulet) planer på att förstöra miljön! Tillsammans med Nielsen i den här uppföljaren är Priscilla Presley som Jane, kvinnan som kan smälta en ostmacka från långt avstånd, och George Kennedy som Ed Hocken. Gänget är tillbaka, och det borde du också vara!

Nakna Pistolen 33 1/3: Det är Oscars-kväll. Vem vinner? Vem förlorar? Och kan någon sparka undan den där idioten från scenen? Det är ingen vanlig idiot, det är Frank Drebin, som är redo att spoliera hela festen för att stoppa en terroristplan som kan innebär ridån ner för många människor. Ensemblen bakom de två första succéerna är tillbaka, tillsammans med några nykomlingar, bland annat Fred Ward och Anna Nicole Smith. Det roliga börjar när?nä, vänta, vi kan inte avslöja vad som händer. Du måste betala för det, och var så säker på att du inte kommer att ångra dig!
Format DTS HD - Master Audio
Ljud Engelska
Undertexter Danska Finska Norska Svenska
Genre Action Komedi Romantik Box
Format Blu-ray
Orginaltitel The Naked Gun
Regissör David Zucker
Inspelningsår 2013
Skådespelare George Kennedy Leslie Nielsen O.J. Simpson Priscilla Presley
Filmformat Widescreen (1.78:1) Anamorfisk
Längd 242
Region 2 (Europa)
Åldersgräns 15 år
Utgåva Nordiskt omslag
EAN 7340112735135
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner