Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

Ready Player One (4K Ultra HD + Blu-ray)
Ready Player One (4K Ultra HD + Blu-ray)

1 / 2

Ready Player One (4K Ultra HD + Blu-ray)

(2 recensioner)
Ingår i kampanjen: 3 för 499 kr
249 kr
Året är 2045 och världen befinner sig på randen till kaotisk kollaps. Människor har sökt trygghet i en virtuell verklighet - universumet OASIS som har skapats av den briljante och excentriske James Halliday. När Halliday dör, testamenterar han sin e
  • Science Fiction
  • 4K Ultra HD Blu-ray
  • 2018
  • Nordiskt omslag
Läs mer
Året är 2045 och världen befinner sig på randen till kaotisk kollaps. Människor har sökt trygghet i en virtuell verklighet - universumet OASIS som har skapats av den briljante och excentriske James Halliday. När Halliday dör, testamenterar han sin enorma förmögenhet till den som hittar den digitala ledtråd han gömt någonstans i det gigantiska OASIS. Det blir en tävling som engagerar en hel värld. När den unga hjälten Wade Watts bestämmer sig för att delta i tävlingen kastas han in i en fartfylld och svindlande skattjakt genom ett fantastiskt universum fyllt av mysterier och faror. Från trefaldigt Oscarbelönade Steven Spielberg kommer det fullspäckade actionäventyret Ready Player One baserad på bästsäljande boken med samma namn.
Format Dolby Atmos DTS HD - Master Audio 5.1
Ljud Engelska
Undertexter Danska Finska Norska Svenska
Genre Science Fiction
Format 4K Ultra HD Blu-ray
Orginaltitel Ready Player One
Regissör Steven Spielberg
Inspelningsår 2018
Skådespelare Ben Mendelsohn Gem Refoufi Hannah John-Kamen Julia Nickson Kae Alexander Kiera Bell Lena Waithe Letitia Wright Lynne Wilmot Mark Rylance Olivia Cooke Ralph Ineson Simon Pegg TJ Miller Tye Sheridan
Filmformat Widescreen (2.40:1) UHD 2160p HDR
Längd 139
Region 2 (Europa)
Åldersgräns 12 år
Utgåva Nordiskt omslag
Extramaterial
  • Journey alongside Steven Spielberg and the cast for over 90 minutes of bonus content loaded with Easter eggs, '80s nostalgia and how they achieved the impossible. Plus more!
EAN 7340112744601
A

Anonym

För ett år sedan

Steven Spielberg har nästan bara gjort bra filmer, och den här är ett exempel på det! Om man köper in sig i den värld/verklighet han för oss in i. En fantastisk filmmakare! Men denna UHD utgåva är ett utmärkt exempel på hur mycket bättre UHD är som format jämfört med blu-ray. Kanske pga att så mycket av i filmen utspelas i en datavärld!? Det ger så mycket möjlighet till att påverka slutresultatet. Det som är bra tex; skärpan, färgerna svärtan dvs kontrasten och lugnet som UHD formatet ger (kanske pga det utökade biflödet?). Jag tittar på filmen på en 85” Sony 95H, förövrigt en mycket bra tv för UHD tycker jag.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

S

Sjoden

För ett år sedan

Riktigt snygg på UHD. Å vilket ljud det är imponerande

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.