Tillbaka till toppen
Dagens deals

Bli medlem idag!

Top Gun: Maverick (4K Ultra HD + Blu-ray)
Top Gun: Maverick (4K Ultra HD + Blu-ray)

1 / 2

Top Gun: Maverick (4K Ultra HD + Blu-ray)

(12 recensioner)
Ingår i kampanjen: 3 för 499 kr
279 kr
Peter "Maverick" Mitchell har en lång karriär bakom sig i den amerikanska flottan. Nu har han hamnat där han hör hemma, nämligen som våghalsig testpilot. Han utmanar alltid gränser och auktoriteter och därför befordras han aldrig. Men det är också de
  • Action, Drama
  • 4K Ultra HD Blu-ray
  • 2022
  • Nordiskt omslag
Läs mer
Peter "Maverick" Mitchell har en lång karriär bakom sig i den amerikanska flottan. Nu har han hamnat där han hör hemma, nämligen som våghalsig testpilot. Han utmanar alltid gränser och auktoriteter och därför befordras han aldrig. Men det är också det som gör att han slipper marktjänst. Han träffar Bradley Bradshaw, mer känd som "Rooster", när han håller på att träna en grupp sistaårselever för ett farligt uppdrag på Top Gun. Rooster är son till Mavericks döde vän, och tillika radar-officer, Nick Bradshaw. Eller "Goose", som han kallades. Maverick ser en oviss framtid för sig själv och han plågas samtidigt av minnen från förr. Han behöver möta sina största rädslor samtidigt som han måste utföra ett riskfyllt specialuppdrag som kräver nästan orimligt mycket av de utvalda.
Format Dolby Atmos
Ljud Engelska
Undertexter Danska Engelska Finska Norska Svenska
Genre Action Drama
Format 4K Ultra HD Blu-ray
Orginaltitel Top Gun: Maverick
Regissör Joseph Kosinski
Inspelningsår 2022
Skådespelare Ed Harris Glen Powell Jean Louisa Kelly Jennifer Connelly Jon Hamm Lewis Pullman Miles Teller Monica Barbaro Tom Cruise Val Kilmer
Filmformat 16:9 Widescreen UHD 2160p HDR Dolby Vision
Längd 130
Region 2 (Europa)
Åldersgräns 12 år
Utgåva Nordiskt omslag
Extramaterial OVER 80 MINUTES OF BONUS FEATURES
Go deeper into the making of Top Gun: Maverick for incredible real-life stunts, pilot training and more
EAN 7333018023666
B

Bosse335

För 5 månader sedan

Helt otrolig film, Action scernerna är helt makalösa, man häpnar hur välgjort dom har lyckas få till det. Dom har specialgjort Kamerorna 6k IMax, arbetet tog ett år för att förbereda kamerorna att få inmonterat i cockpit, G-krafterna är så stora att det är viktigt för säkerheten att dom sitter på plats. Man får en filmisk upplevelse som man inte glömmer i första taget. Ultrahd med atmosljud måste man bara uppleva, känslan blir enorm. Filmen är på drygt 2 timmar. Extra matrialet som finns på skivan är med svenk text, som berättar hur dom fick ihop filmen, riktigt kul att höra om det,finns ett avsnitt från Filmfestivalen från Cannes med utfrågningar med Tom Cruise som är riktigt intressant.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

M

Mr.LeNo

För 29 dagar sedan

Bra uppföljare till den första Top Gun

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

F

Frankdrakman

För 3 månader sedan

En av årets bästa filmer , bild och ljudkvalitet i toppklass

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

P

Perre

För 4 månader sedan

Den bästa 4K-filmen jag sett när det gäller bildkvalitet

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

H

Harry

För 4 månader sedan

Tom Cruise är tillbaka i sin paradroll. Filmen är väldigt lik föregångaren men med flera gånger bättre effekter. Bild och ljud i toppklass. Filmen är väldigt underhållande. De som är kräsna kan säkert tycka att det inte finns något nytt att hämta här. Men som ren underhållning är den på topp.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.