Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Grå
Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Grå
Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Grå
Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Grå
Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Grå

1 / 5

Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Grå

(2 recensioner)
3 899 kr
4 049 kr
Prestanda Mi Electric Scooter 3 har en maximal effekt på 600W, en maxhastighet på 25 km/h och kan köras i backar med 16% lutning. Tryck lätt på gasen och ta dig till jobbet, skolan eller till en kaffe med kompisar. Smart batteri När batterini
Läs mer

Prestanda

Mi Electric Scooter 3 har en maximal effekt på 600W, en maxhastighet på 25 km/h och kan köras i backar med 16% lutning. Tryck lätt på gasen och ta dig till jobbet, skolan eller till en kaffe med kompisar.

Smart batteri

När batterinivån är under 30% och scootern inte är påslagen på cirka 10 dagar i rad, går batteriet i viloläge för att förlänga dess livslängd. Dessutom säkerställer BMS 5th Generation Intelligent Battery Management System att ditt batteri fungerar som det ska.

Säkrare

Scootern har förutom en främre lampa och bakre LED-varningslampa, också en stor reflex i fronten samt stora dubbelriktade sidoreflexer för att hålla dig och de omkring dig säkra. Det nya bromsoket med dubbla kolvar ger effektivare bromsning med snabb respons och förlänger livslängden för bromsbelägg, vilket gör körningen säkrare.

Fäll ihop, ställ upp - snabbt och enkelt

Ramen är tillverkad av höghållfast flygplansmaterial i serie 6 aluminiumlegering, och är utrustad med våra bekvämaste luftdäck hittills. Mi Electric Scooter 3 väger endast 13 kg, vilket gör det enkelt att ha den med sig överallt.

Håll koll på din körning, direkt i mobilen

På den stora LED-skärmen kan du få en snabb överblick över din hastighet, körsträcka, körläge och elscooterns batterinivå. Du ansluter din Mi Electric Scooter 3 till Mi Home-appen för att aktivera, hålla koll på din hastighet och batterinivå direkt i din smartphone. Scootern är kompatibel med Android och iOS.

*Batteriet testades fulladdat, med en belastning på 75 kg, vid 25° C, utan vind på en jämn väg i gåläge med en enhetlig hastighet på 15 km/h. Resultaten kan komma att variera beroende på skillnader i temperatur, belastning, vindhastighet, vägförhållanden och andra faktorer.

Upptäck mer inom Fordon & delar Fordon

Basics

Weight 13,2 kg
Size 1080x430x1140mm
Size folded 1080x430x490mm

Design

Engine 300W
Lights Front & back
Screen LED showing speed/battery/drivemode

Battery and charging

Battery capacity 7650mAh 275Wh
Charging Adapter
Charging time ~3,5 hrs

Driving

Top speed 25km/h
Range 30km*
Climbing angle 16%

Other

Connection Android and IOS
Bluetooth Bluetooth 4.1 BLE or later versions
Max weight load 100 kg

Identifikation

EAN 6934177728631
Tillverkarens artikelnummer 30806
H

Hamsan

För en månad sedan

riktigt bra produkt, så trevlig upplevelse

P

Peter

För 5 månader sedan

Jag fick inte igång den. Efter diverse Mail fick jag skicka tillbaka den. När jag efter lång tid återfick den var det problem med att man måste Unpair den. Men ingen hänvisning hur!