Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

BATHMATE HYDROMAX 9 PENIS PUMP CLEAR

-12%
BATHMATE HYDROMAX 9 PENIS PUMP CLEAR
BATHMATE HYDROMAX 9 PENIS PUMP CLEAR
BATHMATE HYDROMAX 9 PENIS PUMP CLEAR
1209 kr
Rekommenderat pris: 1373,75 kr
 • Lagerstatus: Finns i lager
  Beräknad leveranstid Snabb leverans
  5-15 arbetsdagar
 • Säljs och skickas av sumodeal

Bevaka produktens pris

En revolutionerande koncept i penis utveckling. Den HydroMax9 Brilliant Red Penisförstorning Pump är den ultimata hydro teknik för penisförstoring, utveckling och hälsa. Slutligen en pump med en spark. Med över 50 nya funktioner över den vanliga standarden Bathmate modell levererar HydroMax9 35% mer pumpeffekt, stilar en ny Super Comfort Sleeve för maximal komfort när man pumpar, en 360 graders vridning Bellows och en hel del nbsp mer &;. < p> HydroMax9 vattenbaserade penis pump utvidgningen är 15% större än den Hydromax7 och har en dubbel-ställning svivel damasken för maximal komfort och kraft. Den HydroMax9 är konstruerad för en penislängd 7 till 9 inches när upprätt. Bälgen systemet ingår nu en ny mjuk tätning, fullt stöd komfort ring för att ge dig reducerat tryck och högre komfort runt penis bas och testikel regionen. Som en extra bonus, är det också tas bort för enkel rengöring.

En ny Länk Bellows funktion möjliggör full 360 graders positiv rotation för att ge dig full visuell kammar visning plus lutande vinkeländring alternativ för optimal effektivitet när de används i badet eller duschen & ndash; eller när du använder den fantastiska nya Hydromax nöje ringsystem. En ny Super Flow Latch Valve system möjliggör enda hand fylla i duschen, vilket gör att använda och positionera vattenkraft pumpen mycket lättare för dig. En ny metriska och Imperial vägledning skala ger förbättrad visuell visningsområdet, plus övre och nedre struktur på vakuumröret för bättre grepp och control.The interna bälg storlek har ökat och antalet veck reduceras så att du kan få ännu mer imponerande omkrets utvidgning

det ingenting som HydroMax9 från Bathmate Dess kraftfulla, slitstarka och framför allt bekväm att använda

fördelarna med Bathmate... < / p>

 • Öka din penislängd.
 • Öka din penis tjocklek
 • Känslighet volymen snabbt. .
 • Öka din självförtroende.
 • Räta ut böjda penisar
 • Förstorar din penis huvudet. .
 • Hjälper dig hålla längre i sängen <. / ul>

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .