Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

CALEX ADV SILICONE PUMP SLEEVE BLACK

-33%
CALEX ADV SILICONE PUMP SLEEVE BLACK
CALEX ADV SILICONE PUMP SLEEVE BLACK
CALEX ADV SILICONE PUMP SLEEVE BLACK
CALEX ADV SILICONE PUMP SLEEVE BLACK
299 kr
Rekommenderat pris: 448,50 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    5-15 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av sumodeal

Bevaka produktens pris


Njut av en pump upplevelse med extrem komfort och skydd och lägg den avancerade silikonhylsa till din favorit pump.

Denna flexibla, elastiska och skyddsfodral eliminerar obekväma sug för en helt lyxig upplevelse . Penis pumpar arbete genom sug för att skapa en lufttät tätning runt din penis

Pump leder till ökat blodtryck och flöde. På kort sikt, detta resulterar i erektioner som är hårdare än någonsin. På lång sikt uppmuntrar pump tillväxt i både längd och bredd så att du kan imponera på dina älskare och öka ditt självförtroende i sovrummet.

Denna pump ärm passar cylindrar som mäter upp till 3 inches i diameter. Hylsan är tillverkad av premium, hög kvalitet silikon ger dig bekväm sugande erfarenhet du vill ha.

Simply skjut den på cylinderbasen på din favorit enhet för extra komfort och skydd. < p> Ren silikon ger den ultimata tålig snäppringen för att passa en mängd olika flaskstorlekar. Denna universella ärm är kroppen säker och doft-fri för sinnesfrid och tar din tankningen till nya nivåer av njutning

  • Mått:. 7,5 x 3,25 cm
  • Material: Silikon

    i den kontinuerliga strävan efter omedelbar njutning, fortsätter California Exotics att förnya sig med tusentals produkter för kvinnliga och manliga njutning. Är du redo för action?

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.