Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa

Fri frakt
9995 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
    Fri frakt
  • Säljs och skickas av e-Universitetet

Bevaka produktens pris

e-Utbildningen Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa bygger på kognitiv metod, KBT, och är för dig som vill växa som människa och hjälpa andra med deras problematik via nätet. Du loggar in via vår portal (www.e-universitetet.se) och studerar helt via nätet.


Räkna med att lägga ett par tre timmar i veckan på studierna - på egen hand och tillsammans med din triad (arbetsgrupp).


Läsa till samtalsterapeut med e-hälsa


Här kombinerar du gruppsamtal på Skype med en blogg och sluten grupp på Facebook där utbildningen, yrket och annat spännande diskuteras. På bloggen finns olika filmer och ljudspår.


Under utbildningen ingår du i en grupp om tre personer (triad) som du har tio Skype-möten med och övar genom att alternera mellan olika roller: samtalsterapeut, klient och observatör. Lärorikt, spännande och roligt.


Hela metodiken för utbildningen är snarlik den som du senare själv arbetar efter som samtalsterapeut med e-hälsa. (Se nedan.)


Certifiering


För att bli certifierad krävs att du:


• Har tio Skypemöten med din triad och där agerat både samtalsterapeut, klient och observatör.


• Har tio Skypemöten med en (1) provklient som du redovisar enligt vår dokumentation.


• Har tre handledningstillfällen i din triad med utbildningsansvariga.


Därefter utfärdas ett certifikat av ansvarig psykoterapeut. Detta visar att du genomgått utbildningen och är förberedd för att bedriva e-terapi.


Upplägget ingår i vår modell e-Hälsa™ som bygger på att lära genom att snabbt tillämpa kunskaper och insikter.

Arbeta som samtalsterapeut med e-hälsa


Som certifierad samtalsterapeut med e-hälsa möter du dina klienter via Skype vid tio tillfällen.


I samband med att ni inleder ert samarbete skickar du en e-bok till dina klienter. Denna är dels en inspirations- och kunskapskälla. Dessutom innehåller e-boken de övningar som samarbetet med klienten bygger på.


Innehåll i utbildningen


Ur innehållet: Jakten på smekningar; Uppmärksamhetsprofilen; GROW; Ditt livskontrakt; Skapa triggers; Mental träning; Upptäck jagtillstånden; Ditt egogram; Avslappningsövningar; Skapa samtalsrelationen; Din livslinje; Effektiv kommunikation; Konsten att ge feedback; Så går ett samtal till; Livet i balans; Vi är OK; Rita livshjulet; Dina affirmationen; Så blir du en god lyssnare; Regissören i ditt liv; Ditt livsmanus; Vad driver dig?; Upptäck blockeringar; Tidsstrukturering; Bevis; Uppvärdera dig själv och andra; Passiva beteenden; Nedvärdering; Så kommer du igång som samtalsterapeut etc.

Räkna med roliga studier och att växa och utvecklas både som människa och professionellt – som terapeut.


Utbildningen baseras på kognitiv metod, KBT, och baseras på kursplanen för psykoterapeututbildning enligt EATA (European Association for Transactional Analysis). Utbildningsansvarig är certifierad transaktionsanalytiker samt innehavare av ECP (European Certificate of Psychotherapy).


Gå in på www.e-universitetet.se för info om nästa kursstart.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .