Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

Dosett Doserigsask Pillerbox Vecka
Dosett Doserigsask Pillerbox Vecka
Dosett Doserigsask Pillerbox Vecka
Dosett Doserigsask Pillerbox Vecka

1 / 4

Dosett Doserigsask Pillerbox Vecka

59 kr
För personer som behöver ta flera mediciner dagligen är en enda och torr förvaring av piller eller kapslar mycket viktigt. Men även för tillfällig användning under en period är vår läkemedelsdosering fördelaktig. De individuellt märkta och samtidigt
Läs mer

För personer som behöver ta flera mediciner dagligen är en enda och torr förvaring av piller eller kapslar mycket viktigt. Men även för tillfällig användning under en period är vår läkemedelsdosering fördelaktig. De individuellt märkta och samtidigt genomskinliga kamrarna gör det möjligt att kontrollera den medicin som redan tagits utan att behöva öppna kammaren. Vårt plastsystem har totalt 7 rader för vardagarna måndag till fredag. En kammare är tillgänglig för dig varje dag.
Etiketten är på engelska och förklaras enligt följande:

MON-> Måndag
TUE-> tisdag
WED-> onsdag
THU-> Torsdag
FRI-> fredag
SAT-> Lördag
SUN-> söndag

Så du har det dagliga intaget av din medicin väldigt bra överblick, de enskilda kamrarna har en klickstängning som håller väldigt bra. Samtidigt kan du enkelt öppna kammaren med ett finger och ta bort eller komplettera innehållet. Även om pillerlådan ramlar av bordet eller om du av misstag glider ur handen, förblir medicinen säker i kamrarna. Det finns inget hot om förlust av medicin! Dessutom är det ingen risk för barn, de skulle kunna ta runt liggande droger av okunskap och allvarligt skadade. Medicinlådans låga vikt och den slimmade designen gör detta till en daglig följeslagare. Alla delar är gjorda av plast och kan enkelt rengöras med vanligt diskmedel eller varmt vatten. Färg skickas slumpmässigt.

Identifikation

EAN 5902802903938
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner