Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

  • 25

    %

Fitness måttband för mäta kropp / fett

1 / 1

Fitness måttband för mäta kropp / fett

(2 recensioner)
59 kr

-25%

79 kr
Ett smidigt specialdesignat måttband som är till för att mäta kroppen. Du som är intresserad av att se vad viktnedgång eller muskelbyggande kan göra för din kropp och vill kolla ditt midjemått, låren, biceps eller något annat kan använda detta måttb
Läs mer

Ett smidigt specialdesignat måttband som är till för att mäta kroppen. Du som är intresserad av att se vad viktnedgång eller muskelbyggande kan göra för din kropp och vill kolla ditt midjemått, låren, biceps eller något annat kan använda detta måttband för att se din utveckling.

Måttbandet visar upp till 150 cm och är specialgjort för att kunna fästa änden i basen, så att du enklare kan läsa av det på egen hand, utan hjälp. Sluta krångla med vanliga måttband som är onödigt hårda och svåra att läsa av. Måttbandet fastnar på längden du dragit ut den till så att du enkelt kan lyfta bort den och läsa av. Måttbandet har både måttenheter i cm och inches.

Identifikation

EAN 7340207411524
A

Anita

För ett år sedan

Nej jag är inte nöjd eftersom det inte visar cm utan inch! Sedan när mäter vi I inch här i Sverige?

R

RickardMS

För ett år sedan

Dålig kvalitet, knappen är fast i intryckt läge och är väldigt svår att trycka in mer för att dra in bandet. Kanske defekt exemplar men har inte fått någon återkoppling från CDON på reklamation efter flera veckor och påminnelser.