Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

Hälsobandet
Hälsobandet
Hälsobandet
Hälsobandet
Hälsobandet
Hälsobandet
Hälsobandet
Hälsobandet

1 / 8

Hälsobandet

(1 recension)
1 795 kr
Hälsobandet touchpoints är en amerikansk uppfinning, framtagen för att bland annat underlätta behandling av stress. Sedan 2019 har Safekid e-handel AB den svenska agenturen och är ensam återförsäljare av Touchpoints i Sverige. Livet är stressig
  • Minskar din stress med upp till 70%.
  • Neutraliserar kroppens naturliga stressrespons.
  • Förbättrar fokus och ökar prestanda.
Läs mer

Hälsobandet touchpoints är en amerikansk uppfinning, framtagen för att bland annat underlätta behandling av stress. Sedan 2019 har Safekid e-handel AB den svenska agenturen och är ensam återförsäljare av Touchpoints i Sverige.


Livet är stressigt – men med Hälsobandet TouchPoints behöver det inte vara det!

Hälsobandet TouchPoints har utvecklats för att ge snabb stresslindring med en enkel knapptryckning. Med mjuka vibrationer neutraliserar de stress och lugnar ditt inre.


Alla kan använda TouchPoints, eftersom de är en effektiv, enkel och prisvärd lösning för att övervinna stress, ångest, och fokusproblem, samt förbättra prestanda och sömn. Hälsobandet TouchPoints har också visat sig hjälpa till att ge positiva resultat vid exempelvis Parkinsons, Autism och ADHD.

Att använda TouchPoints i så lite som 5 minuter om dagen leder till förbättrad fokus och ökad prestanda.Då ska du använda hälsobandet touchpoints


  • När du försöker hantera stress


  • När du ska sova


  • När du ska utföra något


  • När du behöver fokusera


Autism och utvecklingsförseningar

En ny studie på barn med autism och utvecklingsförseningar visar att hälsobandet TouchPoints minskar självskadebeteenden med upp till 72%.


Data som släpptes från Ysgol Maes Y Coed, en särskild utbildningsbehovskola i södra Wales, uppvisar en avsevärd minskning av problematiska beteenden vid studier av barn i åldern 7-14 år.


Ali Rodenburg, forskaren som ledde studien, säger att introduktionen av TouchPoints i skolan gav “en extremt positiv inverkan på elever som har begränsad förmåga att förklara hur de känner och kommunicerar sina frustrationer.” Varje barn som använde TouchPoints “har visat en minskning av synlig ångest / frustration.” Sammantaget var det en genomsnittlig minskning på 72% av problematiska beteenden. “Detta är enastående och har stor potential”, tillade hon. “Påverkan på välbefinnande och förmågan att hålla sig lugn är överväldigande.” Skolan planerar att fortsätta använda TouchPoints med fler av sina elever.


Snabbfakta

  • Minskar din stress med upp till 70%.
  • Neutraliserar kroppens naturliga stressrespons.
  • Förbättrar fokus och ökar prestanda.