Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Swedish Supplements T-Power, 200 caps

Swedish Supplements T-Power, 200 caps
Swedish Supplements T-Power, 200 caps
389 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Proteinbolaget

Bevaka produktens pris

Nu har Swedish Supplements lanserat en helt ny revolutionerande testo-booster med en sammansättningen för optimering av kroppens egna hormonsystem!
T-Power från Swedish Supplements. Nu har Swedish Supplements lanserat en helt ny revolutionerande testo-booster med en sammansättningen för optimering av kroppens egna hormonsystem! T-Power har ett revolutionerande transportsystem med bland annat levande bakterieflora som ökar absorptionsförmågan hos de ingående växtextrakten. T-Power innehåller hela 3000 mg d-asparaginsyra (DAA).  

T-Power kan ge dig:
  • Ökad testosteronhalt med 40%
  • Ökad muskelmassa
  • Bättre välmående

Testosteron spelar en stor roll för mannens hälsa o vitalitet och är en otroligt viktig ingrediens för muskeluppbyggnad och därmed förbättrade träningsresultat.
Med åren så kan man få svårigheter att utveckla styrka och muskelmassa samt även få en minska sexuell förmåga på grund av att den egna kropps produktionen sjunker.

Nu har Swedish Supplements kommit med en noggrant avvägd lösning där man tagit vetenskapligt beprövade ämnen i rätt avvägda doser för att uppnå en maximering av den egna hormonproduktionen. I T-Power finns bland annat följande ämnen:

D aspartic acid som i studie fått det naturliga testosteronvärdet att stiga med mer än 40 %.

3,4-divanillyltetrahydrofuran – brännässleextrakt
Sänker halten av SHBG (sex hormone binding globuline)och höjer på så vis halten av fritt testosteron i blodet.

Agaricus bisporus-extrakt Har en potent antiöstrogen verkan. Östrogen kan bidra till en ökad fettinlagring speciellt hos män. Antiöstrogener har förmågan att kunna höja testosteronnivån hos män.

Sibirisk Ginseng är en komplett adaptogen som motverkar trötthet och ger energi. Ämnet är känt att öka energinivåerna och förstärka immunförsvaret.

Zink samt Vit D har båda en viktig funktion i att säkerställa en normal testosteronproduktion. . Kroppens mest zinkrika organ är prostata och testiklarna, två kroppsdelar som är delaktiga i produktionen av sädesvätskan. Om en man är sexuellt aktiv samt äter en zinkfattig kost är det lätt att en brist på zink uppstår vilket direkt påverkar testosteronnivåerna negativt.

Doseringsförslag:
Som ett kosttillskott tag 4 kapslar med ett stort glas vatten på morgonen före frukost samt för sänggåendet. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Storlek:
200 Kapslar
Näringsinnehåll per 1 respektive 8 kapslar.
D-asparaginsyra375 mg3000 mg
Bockhornsklöver
-varav saponiner 
75 mg
30 mg
600 mg
240 mg
Grönt havre37,5 mg300 mg
Ingefära25 mg200 mg
Brännässla25 mg200 mg
Champinjon25 mg200 mg
Ginseng
-varav ginsenosider 
12,5 mg
0,63 mg
100 mg
5 mg
Druvextrakt
-varav transreservatol
3,13 mg
3,06 mg
25 mg
24,5 mg
Zink1,56 mg 15,6 %*12,5 mg 125 %*
Vitamin D3,13 mg 62,6 %* 25 µg 250 %*
Levande bakteriekultur (Lactobacillus casei)0,63x106 CFU5x106 CFU

Ingredienser: D-asparaginsyra, bockhornsklöverextrakt (Trigonella foenum-graecum), broccoliextrakt (Brassica oleracea, var. cymosa), champinjonextrakt (Agaricus bisporus), grönt havreextrakt (Avena sativa), druvextrakt (Vitis vinifera), brännässelextrakt (Urtica dioica), ingefäraextrakt (Zingiber officinale), ginsengextrakt (Panax ginseng), mineral (zinkglukonat), levande bakteriekultur (Lactobacillus casei), vitamin (kolekalciferol), kapselskal (bovint gelatin, färgämne: titandioxid).
Storlek200 caps

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .