Tillbaka till toppen
Bastutunna Nordkapp DEMILUNE
Bastutunna Nordkapp DEMILUNE
Bastutunna Nordkapp DEMILUNE
Bastutunna Nordkapp DEMILUNE

1 / 4

Bastutunna Nordkapp DEMILUNE

45 418 kr
Bastu är en avkopplande plats som ger dig en chans att samla ny energi i vardagen. Allt eftersom efterfrågan online på bastu har ökat har vi utvecklat denna modell som vi valt att kalla DEMILUNE. Många av våra kunder ville ha en enkel och unik produ
  • Halvmåne panorama glas
  • Enkel montering
  • Fantastisk utsikt
Läs mer

Bastu är en avkopplande plats som ger dig en chans att samla ny energi i vardagen. Allt eftersom efterfrågan online på bastu har ökat har vi utvecklat denna modell som vi valt att kalla DEMILUNE. Många av våra kunder ville ha en enkel och unik produkt för att kunna njuta av deras magnifika utsikt samtidigt som de njöt av ett bastubad. Vi erbjöd sedan tidigare fantastiska produkter med ett stort panorama glas som vägg, men i detta fall kan produkten också följa kundernas önskemål om ett platt paket och enkel montering utan krav på specialiserade lyftanordningar.  Denna bastu tunna är speciellt utformad för utomhusbruk för att kombinerar en fantastisk utsikt över din omgivning tillsammans med bastuns avkoppling, en riktig två-i-en upplevelse. 

Mått:
- Väggens tjocklek: 38 mm
- Byggarea: 4,63 kvm
- Takhöjd bastu: 1870 mm
- Total höjd: 2159 mm
- Mått fönster: 665 x 300 mm
- Mått ytterdörr: 1600 x 690 mm
- Vikt: 645 kg
- Paketsmått: L2,40 x B1,20 x H1,25 m

Standarduppsättning ingår:
- Halvmåne bronstonat glasvägg
- Två fönster på framsida
- Låsbar yttedörr med stort fönster
- Bastulavar gjord av toppkvalitativ al
- Takbeläggning: Svart asfalt shingel
- Väggskydsplåtar ingår
- Ventilationsgaller: Ingår

Montage: Levereras omonterad i en byggsats.
Bastuaggregat: Bastuaggregat ingår inte i standardpaketet.
Färg: Levereras omålad. Utsidan måste behandlas efter montering.

Bastu tunnan Halvmåne kommer som våra andra modeller som vi erbjuder i webshopen i ett kompakt platt paket, som innehåller alla nödvändiga delar, såsom tak, fönster, dörr och det krävs inte någon speciell lyftanordningar. Eftersom att våra bastur är byggda på ett unikt sätt kan du använda andra lämpliga kaminer från andra producenter om du så önskar. Den enda viktiga faktorn som du alltid bör tänka på när du letar efter kamin är rätt värmare för ditt basturums volym.

Hemleverans med baklift: Det är viktigt att du som kund planerar mottagandet av varorna i förväg. Som standard för hemleverans utförs detta av en 7,5-flakmeter lång lastbil med baklift, om inget annat begärs i din beställning. Standard hemleverans omfattar inte sändningar som kräver särskilda anordningar eller där framkomligheten begränsas av miljözon, axeltryck, snäva vägar eller eventuella komplikationer för lossning i ditt område, lokala trafikföreskrifter eller begränsad framkomlighet och nödvändighet av omlastning till annat fordon för lastning eller lossning. För palleverans med budbil, som har bakgavellift, krävs att avlastningsområdet är snöfritt och har betong eller asfaltbeläggning då avlastning sker med handtruck. Om sådant område saknas kan lossning ej ske och kund får då antingen själv ombesörja hemleverans alternativt hämta leveransen vid tillämplig depå.

Avlastning: Bastun levereras omålad och omonterad i en byggsats. Den kommer till att lastas av via bak lämmen på lastbilen, så du som kund behöver inte tillhandahålla en lift eller truck för avlastning.

Snabbfakta

  • Halvmåne panorama glas
  • Enkel montering
  • Fantastisk utsikt
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner