Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Bosch högtryckstvätt GHP 5-75
Bosch högtryckstvätt GHP 5-75
Bosch högtryckstvätt GHP 5-75
Bosch högtryckstvätt GHP 5-75
Bosch högtryckstvätt GHP 5-75
Bosch högtryckstvätt GHP 5-75
Bosch högtryckstvätt GHP 5-75

1 / 7

Bosch högtryckstvätt GHP 5-75

6990 kr
Den kraftfulla GHP 5-75 Professional högtryckstvätten är utformad för tung professionell användning. Högtryckstvätten är utformad för proffs och uppfyller behoven hos även den mest krävande användaren och rengör allt som kan rengöras med en högtryck
  • För tung professionell användning
  • Effekt: 2600 W
  • Högsta tryck: 185 bar
  • Maximalt flöde: 570 l/h
Läs mer

Den kraftfulla GHP 5-75 Professional högtryckstvätten är utformad för tung professionell användning. Högtryckstvätten är utformad för proffs och uppfyller behoven hos även den mest krävande användaren och rengör allt som kan rengöras med en högtryckstvätt. Den robusta och pålitliga aluminiumpumpen, den stålbelagda kolven och induktionsmotorn på 2,6 kW garanterar hög rengöringsprestanda och lång livslängd. Fördelen med induktionsmotorn är att den är tyst och tystgående och har en lång livslängd. Inlopps- och utloppsrör i mässing och en hållbar 10 m lång stålförstärkt slang säkerställer hållbarhet vid intensiv användning och förlänger enhetens livslängd. Ett högt tryck på 185 bar och en flödeshastighet på 570 l/h garanterar rena tvättresultat på plats.

Det justerbara 3-i-1-munstycket har en lågtrycksstråle, en högtrycksstråle och en spraystråle. Robust och hållbar gängad anslutning mellan sprutpistol och förlängningsarm i rostfritt stål. Säker att använda tack vare en säkerhetsknapp på sprutpistolen och automatiskt stopp. Lätt att förvara i små utrymmen tack vare den kompakta storleken och det teleskopiska handtaget i metall. Bekväm att transportera i bilen och flytta runt på arbetsplatsen tack vare de stora gummihjulen. Bekväm förvaring av tillbehör. Kan användas både vertikalt och horisontellt. Skrubbern har en självsugande pump och med ett separat köpt tillbehör för självsugning kan vatten även tas från externa vattenkällor, t.ex. regnvattentankar. Sugsystemet för rengöringsmedel och det valfria skummunstycket gör att rengöringsmedlet kan appliceras mycket snabbt på de ytor som ska tvättas. Högtryckstvätten är redo att användas direkt ur lådan.

Innehållet i försäljningspaketet:

Högtryckstvätt GHP 5-75

Tvättpistol

Justerbart 3-i-1-munstycke

Roterande munstycke

Tekniska specifikationer:

Högsta tryck: 185 bar

Effekt: 2600 W

Arbetstryck: 140 bar

Högsta inloppstemperatur: 50 °C

Längd på nätsladden: 5 m

Slanglängd: 10 m (stålförstärkt)

Vikt utan tillbehör: 23,2 kg

Maximalt flöde: 570 l/h

Pumpsystem: Icke-centrifugal

Kolv: stål

Motortyp: induktion

Munstycke: Justerbart 3-tums munstycke (rostfritt stål)

Spänning: 230 V

Garanti: 24 månader (garantiperioden är 12 månader när verktyget används för kommersiella, professionella eller liknande ändamål).Om du registrerar ditt nya Bosch-verktyg på MyBosch inom fyra veckor efter köpet kan du förlänga garantin från två till tre år utan kostnad. Garantiperioden är 12 månader när verktyget används i en kommersiell, professionell eller liknande miljö. Denna förlängning gäller inte för batterier, laddare eller tillbehör som levereras som standard.

Snabbfakta

  • För tung professionell användning
  • Effekt: 2600 W
  • Högsta tryck: 185 bar
  • Maximalt flöde: 570 l/h
0
Bli den första att skriva en recension