Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

HEPA-filter för Arida S9L avfuktare
HEPA-filter för Arida S9L avfuktare
HEPA-filter för Arida S9L avfuktare

1 / 3

HEPA-filter för Arida S9L avfuktare

199 kr
Avfuktaren Arida S9L kommer med HEPA-filter. Här kan du köpa fler filter. Det rekommenderas att du använder HEPA-filter i din avfuktare av två skäl: - HEPA-filter skyddar dig och din familj. Filtret tar bort små partiklar i luften som kan vara skad
  • Extra filter för Arida S9L
  • 1 st.
Läs mer
Avfuktaren Arida S9L kommer med HEPA-filter. Här kan du köpa fler filter. Det rekommenderas att du använder HEPA-filter i din avfuktare av två skäl: - HEPA-filter skyddar dig och din familj. Filtret tar bort små partiklar i luften som kan vara skadliga för lungorna och hälsan. En avfuktare cirkulerar mycket luft och varje gång luften passerar genom HEPA-filtret renas luften. - HEPA-filter skyddar avfuktaren. Även om alla avfuktare har ett enda dammfilter, kommer med tiden en hel del föroreningar att byggas in i maskinen. Detta kan så småningom förstöra avfuktaren, och om du får en uppdelning är det tyvärr inte ett garantifall. Om du använder ett HEPA-filter, kommer du att rena luften bättre innan luften kommer in i avfuktaren. Detta ger dig längre livslängd på din avfuktare.

Snabbfakta

  • Extra filter för Arida S9L
  • 1 st.
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .