Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

Luftfuktare / Air Humidifier / Doftspridare - Vit
Luftfuktare / Air Humidifier / Doftspridare - Vit

1 / 2

Luftfuktare / Air Humidifier / Doftspridare - Vit

159 kr
Luftfuktare med stilren design gör att du slipper torr luft i hemmet, samtidigt som den är en fin inredningsdetalj. Luftfuktaren har dessutom inbyggd LED belysning i vit och regnsbågsfärg, vilket gör att den även kan fungera som en nattlampa. Luftfuk
Läs mer
Luftfuktare med stilren design gör att du slipper torr luft i hemmet, samtidigt som den är en fin inredningsdetalj. Luftfuktaren har dessutom inbyggd LED belysning i vit och regnsbågsfärg, vilket gör att den även kan fungera som en nattlampa. Luftfuktaren kan även användas som doftspridare eftersom den är utrustad med filter och tål därmed diverse oljor. 
Den har en kapacitet på 30 cl och ett ångutsläpp på 3-4.5 cl/h. Luftfuktaren drivs med medföljande USB-kabel.

Lätt att rengöra: Luftfuktaren har med följande filter samt reserv filter som är lätt att ta av och rengöra, samt att behållaren kan rengöras efter användning.

Enkel att använda: Du kommer snabbt igång med mini-luftfuktaren. Skruva av toppen så att du kan fylla behållaren med vatten. Sätt tillbaka toppen och koppla in den medföljande kabeln. Du kan använda en powerbank eller valfri vägg-adapter på minst 2W för att driva luftfuktaren. Om du vill göra så att ditt rum luktar gott kan du droppa ner valfri olja eller parfym i behållaren tillsammans med vattnet.

Specifikationer:
Färg: Vit
Material: Plast
Mått: 12 x 8 x 8 cm
Kabellängd: ca. 1 m
Volym: 30 cl
Ångutsläpp: 3-4.5 cl/h
Ström: 250-350mA
Spänning: 5V
Effekt: 2W

Förpackningen Innehåller:
1x Luftfuktare
1x USB-kabel
1x Filter
1x Användarmanual (Engelska)

Produkten levereras i originalförpackning.


Identifikation

EAN 7350132851050
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner