Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

NIKWAX TECH WASH 300 ml + TX DIRECT WASH-IN 300 ml tvätt impregnering GORE-TEX
NIKWAX TECH WASH 300 ml + TX DIRECT WASH-IN 300 ml tvätt impregnering GORE-TEX

1 / 2

NIKWAX TECH WASH 300 ml + TX DIRECT WASH-IN 300 ml tvätt impregnering GORE-TEX

(1 recension)
229 kr
NIKWAX TECH WASH 300 ml + TX DIRECT WASH-IN 300 ml Rek butikspris: 260 kr Volym: 300 ml Tvättmedel och impregnering för vattentäta/ventilerade klädesplagg och utrustning. Effektiv rengöring och impregnering som underhåller och rengör vatte
Läs mer

NIKWAX TECH WASH 300 ml + TX DIRECT WASH-IN 300 ml

Rek butikspris: 260 kr

Volym: 300 ml

Tvättmedel och impregnering för vattentäta/ventilerade klädesplagg och utrustning. Effektiv rengöring och impregnering som underhåller och rengör vattentäta kläder och andra textilprodukter. Rengör och impregnerar enkelt i tvättmaskinen eller för hand.

Tech Wash & TX Direct Wash-In återupplivar de ursprungliga DWR-egenskaperna (Durable Water Repellency) och andningsegenskaperna i tyget. När kläder med membran utsätts för smuts och tvättas med vanligt tvättmedel, försvinner de vattentäta egenskaperna och tyget börjar suga upp vatten. Tvätta kläderna med Tech Wash i tvättmaskinen för att få bort all smuts. Om kläderna är nya behöver du bara tvätta dem med Tech Wash, men om du har använt kläderna mycket, lönar det sig att dessutom impregnera dem med TX Direct (som läggs i sköljmedelfacket och tvättas in). Med ett varv i tvättmaskinen får du både sömmar, dragkedjor och kardborreband effektivt impregnerade. 

Tech Wash är specialanpassat för all teknisk beklädning med membran som t.ex. Gore-tex, Dermizax, Sympatex och liknande, men kan också användas till ull och annan beklädning.Det är en biologiskt nedbrytbar flytande tvål som avlägsnar smuts och rester av rengöringsmedel samtidigt som impregneringen bevaras. Denna produkt är en inte upplösningsmedelhaltig tvål som kan användas regelbundet till tvätt av beklädning och utrustning utan att skada den vattenavvisande beläggningen. Använd denna produkt istället för upplösningsmedelhaltiga flytande tvålar eller pulver.

TX Direct Wash-In är en impregnering/återimpregnering  för vattentäta/ventilerade klädesplagg och utrustning om t.ex. Gore-tex, Dermizax, Sympatex och liknande. Hela plagget sänks ner i TX Direct Wash-In som belägger varenda liten fiber så att inga områden missas. Microsprickor lagas genom att läckande områden täpps igen av elastiska polymer som ogillar vatten.

TX-Direct lägger en vattenavvisande hinna på yttertyget, vilket är viktigt för att bevara klädesplaggets andningsförmåga i vått väder. Används efter att kläderna har tvättats med Nikwash Tech Wash och efter ca. var fjärde tvätt.

(Nikwax Tech Wash och TX Direct är vattenbaserade, innehåller inte fluorkarboner och är inte testade på djur.)

 


Upptäck mer inom Hem & trädgård

Identifikation

EAN 5020716010303
L

Lisa

För 2 månader sedan

Smidigt med både tvätt och integrering och det blir ett bra resultat.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.