Tillbaka till toppen
Black Friday

Se alla deals

AL-KO - Snowline 620 E II - Bäst i test 2021

1 / 1

AL-KO - Snowline 620 E II - Bäst i test 2021

(1 recension)
8 395 kr

-23%

10 900 kr
AL-KO - Snowline 620 E II - Säker körning med grova däck - Valfri inkopplingsbar hjuldrift - 5 växlar framåt och 2 bakåt - Snö slungas så långt som 15 m"Mycket kraft för prislappen - lättmonterad", är de lovord som AL-KOs bensinsnöslunga får frå
Läs mer

AL-KO - Snowline 620 E II


- Säker körning med grova däck

- Valfri inkopplingsbar hjuldrift
- 5 växlar framåt och 2 bakåt
- Snö slungas så långt som 15 m"Mycket kraft för prislappen - lättmonterad", är de lovord som AL-KOs bensinsnöslunga får från testning i PriceRunner.se.

AL-KOs testvinnare: Idealisk för snöskottning av medelstora ytor Säg adjö till snön - med den nya AL-KO SnowLine 620 E II snöslungan kan vintern komma. Vår snöslunga är idealisk för den bekväma snöröjningen runt huset och gården samt mindre parkeringsplatser och avställningsytor. Med den blir den ansträngande vintertjänsten en enkel uppgift i den friska luften. Slunga hellre bort snön än att skotta den bort med spade. Även stora röjningar och frusen snö kan mycket lätt bemästras med denna modell. Ha dessutom glädje av praktiska funktioner, såsom elektrisk start eller inkopplingsbar drivenhet. Tack vare avancerad motor- och slungteknologi får du med vår snöslunga en pålitlig och stark partner för de kalla snödagarna. Denna snöslunga har fått enastående utmärkelse "BÄST I TEST 2017" i http://www.bäst-i-test.se/snoslunga. 

Tekniska detaljer för AL-KO SnowLine 620 E II De kraftfulla motorerna hos snöfräsen med 4,4 kW och 212 cc erbjuder med sin OHV-teknologi med toppventil en utmärkt verkningsgrad, vilket visar sig i den låga bensinförbrukningen. Röjbredden är 62 cm, höjden på snöintaget upp till 51 cm, och beroende på vilken typ av snö blir denna slungad upp till 15 m av den vridbara utkastaren. Hjuldriften är oberoende, så att slungan lätt kan manövreras när man röjer snön. Med vinterdäcken finns det även i ogynnsamma förhållanden bra dragkraft och enkel manövrering. Med den starka OHV-motoren för vinterdrift, den omställbara hjuldrift med 5 framåt- och två backväxlar är två-stegs (skruv och slunghjulet) snöslunga AL-KO SnowLine 620 E II särskilt lätt att hantera. Särskilt praktiskt under de mörka vinterdagarna: strålkastaren och möjligheten att starta motorn antingen via startsnörel eller med 230 Volt elstart.
Typ av snöslungaBensinsnöslunga
FärgRöd
DriftkällaBensin
ProduktgruppBensinsnöslunga
BelysningNej
Antal steg2
Arbetsbredd60
Cylindervolym212
Effekt4.4
Intagshöjd51
Kastlängd15
a

audreler

För 8 månader sedan

har köpt den till nästa vinter... inte testat än

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.