Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

TRIXIE DOG ACTIVITY HORDEN SET 2 ST
TRIXIE DOG ACTIVITY HORDEN SET 2 ST

1 / 2

TRIXIE DOG ACTIVITY HORDEN SET 2 ST

665 kr
Trixie Dog Activity Hurdle Set 2 stDenna Trixie Dog Activity Hurdle Set 2 Pieces är en smidighetsuppsättning för slalom och hinder för hunden, bestående av plastkottar och balkar.Sport för två! Många sporter stärker bandet mellan människor och hundar
Läs mer

Trixie Dog Activity Hurdle Set 2 st

Denna Trixie Dog Activity Hurdle Set 2 Pieces är en smidighetsuppsättning för slalom och hinder för hunden, bestående av plastkottar och balkar.

Sport för två! Många sporter stärker bandet mellan människor och hundar och detta roliga Trixie Activity Hurdle Set är en utmärkt hjälp. Denna uppsättning kan användas för att förbättra koncentration, kroppsmedvetenhet och koordination och är också lämplig för (fysio-) terapeutiska ändamål, till exempel för gymnastik, för att mobilisera gamla/sjuka hundar eller efter skada. Setet består av 6 kottar med olika insatsalternativ för olika konstruktionsalternativ för hinder och slalom och är justerbar i höjd, vilket gör uppsättningen lämplig för hundar i alla åldrar och storlekar. Det finns ett praktiskt häfte med manualen och användbara tips för optimal träning.


- Härdset från Trixie

- Kan användas som hinder eller slalom

- För att förbättra konditionen och koncentrationen

- Inkluderar manual med tips och tricks för optimal träning


 


Mått:

Pantdiameter 30 cm x 50 hög

Häck 100 cm lång


Innehåll: 4 bönder, 2 stavar

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter