Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

Växthus Titan - 12,3 m² - Härdat glas
Växthus Titan - 12,3 m² - Härdat glas

1 / 2

Växthus Titan - 12,3 m² - Härdat glas

36 395 kr
I det populära växthuset Titan 12,3 m² får du gott om plats både med din odling och ett möblemang för fikapauserna. Här kan du förkultivera dina växter inför säsongens utplantering och odla tomater, paprikor och andra grödor som kräver extra värme
Läs mer

I det populära växthuset Titan 12,3 m² får du gott om plats både med din odling och ett möblemang för fikapauserna. Här kan du förkultivera dina växter inför säsongens utplantering och odla tomater, paprikor och andra grödor som kräver extra värme. Låt ditt odlingsintresse få utrymme och bli större i detta rejäla växthus. 

Växthuset har stilrena svarta pulverlackerade aluminiumprofiler som är motståndskraftigt mot rost. Paneler av tålig härdat glas, som är tåligare än vanligt glas och bildar inget glassplitter om det mot förmodan går sönder. Det härdade glaset har dessutom en klar snygg yta som är lätt att rengöra. 

Växthuset har även integrerade takrännor som leder nederbörden till varje hörn, här kan du koppla på slang (ingår ej) eller annan vald vattenuppsamlare (ingår ej) där du sedan fördelaktigt och miljövänligt kan använda vattnet till växthusets grödor. 

Sockel ingår och kan fästas i vald grund. Den används för att göra växthuset stabilt för väder och vind. 

Dubbeldörrars breda ingång gör det lätt att passera och kan tillsammans med takets ventilationsfönster skapa en god luftcirkulation. Därmed bildas ett gott klimat för dina växter även de varmaste sommardagarna.  

Material & dimensioner

  • Yta: 12,3 m²

  • Längd: 490 cm

  • Bredd:  250 cm

  • Sidhöjd: 155 cm

  • Total höjd: 226 cm

  • Tak & väggar: härdat glas

  • Ramprofiler: svart pulverlackerad aluminium

Övrigt

  • Dörr: dubbeldörr

  • Ventilationsfönster: 2 st manuellt öppningsbara

  • Takrännor (inga stuprör)

Pulverlackerad aluminium

Den pulverlackerade aluminium konstruktionen har en slitstark yta som är motståndskraftig mot korrosion, vilket gör att produkten har en längre livstid och blir på så sätt mer miljövänlig. 

Härdat glas

Det härdade glaset är ett snyggt alternativ som är lätt att rengöra. Om ditt växthus ska placeras i ett något skyddat område, såsom på en balkong, en altan eller i en lummig trädgård är det härdade glaset ett bra alternativ. Om olyckan skulle vara framme och glaset går sönder bildas inget glassplitter som man lätt skär sig på, till skillnad från det vanliga glaset. 

Rekommendation till grund

För att växthuset inte ska röra sig och bilda sprickor i glaset/plasten behövs en stadig grund som ska kunna bära upp växthusets vikt. Ett alternativ är att gräva ner eller gjuta fast plintar i marken som man sedan fäster fast växthuset i. Om växthuset ska placeras på ett oskyddat område där vinden är kraftig rekommenderas att plintarna gjuts fast.  
Specifikationer

Area (m²) 12,3
Växthusglas Härdat glas
Sockel Ingår

Identifikation

Tillverkarens artikelnummer 58113_HärdatGlas
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner