Tillbaka till toppen
Apple Airpods Max Trådlösa Over-Ear - Space Gray
Apple Airpods Max Trådlösa Over-Ear - Space Gray
Apple Airpods Max Trådlösa Over-Ear - Space Gray

1 / 3

Apple Airpods Max Trådlösa Over-Ear - Space Gray

7 190 kr
Här är Apples mastodontlurar, med Apple AirPods Max gav sig Apple in i strid med flera andra profilerade hörlurstillerkare. Medan ljudet är brett ansett som riktigt bra är huvudfokuset på det osannolikt väl genomförda transparensläget. När du har hö
Läs mer

Här är Apples mastodontlurar, med Apple AirPods Max gav sig Apple in i strid med flera andra profilerade hörlurstillerkare. Medan ljudet är brett ansett som riktigt bra är huvudfokuset på det osannolikt väl genomförda transparensläget. När du har hörlurarna på dig kan du aktivera transparens för att fortfarande höra de du pratar med som om du inte hade hörlurarna på dig.

Designade för att sitta otroligt bra.

Textilnät på huvudbandet och öronkuddar av akustiskt optimerat minnesskum.

Högupplöst och rumsligt ljud

Det Apple-designade elementet erbjuder hifi-uppspelning med minimal distorsion i hela det hörbara omfånget. När du använder rumsligt ljud (som stödjs i vissa appar och filmapplikationer) så kan du få en känsla av att sitta i en biosalong.

Innehåller

  • AirPods Max (space gray)
  • Smart Case
  • Lightning till USB-C-kabel
  • Kräver AirPods Max med den senaste versionen av mjukvaran samt en iPhone eller iPod touch med den senaste versionen av iOS, en iPad med den senaste versionen av iPadOS, en Apple Watch med den senaste versionen av watchOS, en Mac med den senaste versionen av macOS eller en Apple TV med den senaste versionen av tvOS.
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner