Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

BEGAGNAD iPad (2018) 6th gen 32GB Space Gray
BEGAGNAD iPad (2018) 6th gen 32GB Space Gray

1 / 2

BEGAGNAD iPad (2018) 6th gen 32GB Space Gray

Pre-owned
Produkten är begagnad och skicket är inte verifierat
2 599 kr
Begagnad med 1 års garanti! iPad 6th generation från 2018 med fantastisk retinaskärm, Touch ID och stöd för senaste iPadOS 16 2023. Detta är 32 GB WiFi-versionen i Space Gray! Begagnad iPad (2018) 6th gen med 32GB i snygg Space Gray färg! Kommer
  • 9.7" Retinaskärm
  • Fyrkärnig Apple A10-processor
  • Klarar senaste iPadOS
  • 1 års garanti
  • 128 GB SSD-hårddisk (uppgraderingsbar)
Läs mer

Begagnad med 1 års garanti! iPad 6th generation från 2018 med fantastisk retinaskärm, Touch ID och stöd för senaste iPadOS 16 2023. Detta är 32 GB WiFi-versionen i Space Gray!

Begagnad iPad (2018) 6th gen med 32GB i snygg Space Gray färg! Kommer med 12 månaders garanti till Billigteknik.se!

Köp gärna till passande tillbehör som fodral, härdat glasskydd eller tangentbord under Tillbehör!

Genom att köpa en begagnad surfplatta bidrar du till att minska förbrukningen av jordens resurser och utsläppen av koldioxid. Genom detta köp minskar du förbrukning av råvaror, energi och kemikalier jämfört med att köpa nytt. Förhoppningsvis har du snart sparat världen på ca 12 kg CO2 vilket motsvarar en bilresa runt ca 75 kilometer.

Surfplattan finns i olika prisklasser beroende på skick:

Klass A: Mycket bra skick men ibland kan obetydliga mindre tecken på användning förekomma.

Klass B: Bra skick! Några få tecken på normal användning. Det finns något fler mindre repor eller mindre märken på enheten.

Klass C: Större repor och märken förekommer men i övrigt fullt fungerande med 1 års garanti. 

Skulle Ni inte vara nöjda med skicket har ni full returrätt enligt konsumentköplagen och kan antingen byta eller få pengarna tillbaka!

Surfplattan fungerar felfritt och är återställd till fabriksinställningar. AC-adapter och laddkabel medföljer men inga andra tillbehör.

Surfplattan stödjer senaste iPadOS 16 2023!

Som en dator. Och ändå helt annorlunda.
Om datorn hade uppfunnits idag, hur skulle den då se ut? Den skulle ha kraft att klara alla möjliga uppgifter. Den skulle vara så bärbar att du kunde ta med den överallt. Och så intuitiv att du kunde använda den hur du vill – med touch, tangentbord eller en penna. Det skulle vara som en dator, och ändå helt annorlunda. Det skulle vara nya iPad.

A10 Fusion-chip. Byggt för höga hastigheter.
64‑bitars arkitektur. Fyrkärnig design. Mer än 3,3 miljarder transistorer. Eller på ren svenska: iPad är extremt snabb. Det passar bra när du vill redigera video i 4K, spela spel som kräver mycket grafik eller uppleva de senaste apparna med förstärkt verklighet.

Klarar lätt flera saker samtidigt. Precis som du.
iPad har så mycket kraft att den enkelt kan köra flera appar sam­tidigt. Så du kan jobba på din affärsplan medan du gör research på webben och ringer ett FaceTime-samtal till en kollega. Det är till och med enklare än det låter.

Den mest uppslukande upplevelsen av förstärkt verklighet.
Förstärkt verklighet (AR) är en ny teknik som lyfter in virtuella objekt i den verkliga världen. Varje aspekt av iPad, från skärmen och processor­kraften till kamerorna och rörelsesensorerna, är utformad för att göra AR-appar mer magiska än någonsin tidigare.

Tunn, lätt, tålig. Och i tre fina finishar.
iPad väger 469 gram och är bara 7,5 mm tunn. Som gjord för att vara på språng. Den är byggd för hållbarhet så du kan lugnt ta med den överallt. Och den är lika elegant som den är bärbar. Finns i silver, rymdgrå och en ny guldfärg.

Retina-skärm. Lika snygg som användbar.
Upplev allt du kan göra med iPad på den uppslukande 9,7-tums Retina-skärmen. Oavsett om du skriver på en affärsplan eller målar ett mästerverk så har den rymliga skärmen en sån skärpa och klarhet att du bara måste röra vid den. Och det är det som är meningen.

Svep, nyp, tryck. Så enkelt är det.
Att använda iPad känns helt naturligt även om det är första gången. Med Multi-Touch-gester kan du bläddra bland bilder, redigera dokument och organisera dina filer bara genom att röra och trycka på den eleganta 9,7-tums Retina-skärmen.

Skärmstorlek9.7\" IPS-touchscreen med multitouch
ProcessorApple A10 Fusion 2.34 GHz QuadCore
Minne2 GB RAM
Trådlöst nätverkUpp till 867 Mbit/s (802.11ac 2x2)
BluetoothBluetooth integrerat
OperativsystemiPadOS
Garanti12 månader från BilligTeknik
Mått169,5 mm x 240 mm x 7,5 mm
BatteritypLitium-polymer (upp till 10 timmars batteritid)
ProduktfamiljSurfplattor
ProdukttypSurfplatta

Snabbfakta

  • 9.7" Retinaskärm
  • Fyrkärnig Apple A10-processor
  • Klarar senaste iPadOS
  • 1 års garanti
  • 128 GB SSD-hårddisk (uppgraderingsbar)

Identifikation

EAN 0190198648952
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner