Datorkomponenter

Ska du uppgradera din dator eller tänker du bygga en ny dator har vi på CDON.COM alla de datorkomponenter du kan tänkas behöva – alltid från de bästa leverantörerna på marknaden, med svårslagna priser och snabb leverans. Läs mer i vår guide...

Toppsäljare

 • Gigabyte GT1030 2GB PCI-E Low profile

  Funktioner Drivs av GeForce® GT 1030 Integrerad med 2 GB GDDR5 64bit minne Lågprofildesign med 150 mm kortlängd Ett klick överklockning via AORUS Graphics Engine Core Clock Boost: 1506 MHz / Bas: 1252 MHz i OC-läge Boost: 1468 MHz / Bas: 1227 MHz i spelläget Lågprofildesign med en kortplats och 150 mm kortlängd sparar fler utrymmen för att passa smal eller mindre system. Utr...

  911 kr
  73 kr/mån
  Ord. pris 990 kr
 • Corsair 16GB (2x8GB) DDR3 CL10 1600MHz VENGEANCE LP SVART

  Vengance Low Profile (LP) moduler är designade för system där du behöver högprestandaminnen men det är ont om utrymme. Kylflänsarna är endast 26,25mm höga, detta gör de perfekta för system med väldigt stora CPU-kylare eller i byggen med liten formfaktor eller där fullstorleks Vengeance eller Vengeance PRO inte hade fått plats. Som alla Vengeance-minnen är de byggda av DRAM s...

  1199 kr
 • ASUS Xonar DGX

  5.1-ljudkort med inbyggd hörlursförstärkare. Med ASUS exklusiva GX2.5 gaming audio engine får du även realistiska ljudeffekter i 3D.

  395 kr
 

Datorkomponenter för alla

Hos oss på CDON.COM kan du beställa alla de delar och datorkomponenter som behövs för att kunna bygga din dator från scratch. Här kan du även finna komponenterna som uppgraderar din speldator eller till exempel din arbetsdator.


Grafik- och moderkort

Hos oss på CDON.COM kan du köpa kraftiga grafikkort och moderkort för både speldatorn och datorer för hemmabruk från Gigabyte, Asus och MSI.


Processorer

En processor, brukar förenklat kallas för datorns hjärna och är den allra viktigaste komponenten när du ska bygga en ny dator. Här på CDON.COM finner du ett stort utbud av processorer i hög kvalitet från AMD och Intel.


Hårddiskar

Vi på CDON.COM erbjuder hårddiskar i flera olika modeller och prisklasser från till exempel Seagate och Western Digital. Läs mer om vårt utbud.


Internminnen

Hos oss på CDON.COM finner du ett brett sortiment av RAM-Minnen till såväl bärbara som stationära datorer, från till exempel Corsair. Läs mer om vårt utbud av internminnen.


Ljudkort

Ska du uppgradera ditt hemmabiosystem eller längtar du efter att bygga upp en egen hemmastudio? Då är ett ljudkort från oss på CDON.COM, en del av lösningen! Vi erbjuder bland annat ljudkort från Creative och ASUS till riktigt bra priser.