Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

DualSense Galactic Purple - PS5

1 / 1

DualSense Galactic Purple - PS5

(4 recensioner)
749 kr
Upptäck den fängslande spelupplevelsen som tar handlingen till dina händer.  DualSense™ är den trådlösa kontrollen som ger dig en otrolig haptisk feedback 1 , dynamiska adaptiva triggers 1 och en - inbyggd  mikrofon, allt i en ik
  • Spelkontroller
  • PS5 - Playstation 5
Läs mer
Upptäck den fängslande spelupplevelsen som tar handlingen till dina händer. DualSense™ är den trådlösa kontrollen som ger dig en otrolig haptisk feedback1, dynamiska adaptiva triggers1 och en-inbyggd mikrofon, allt i en ikonisk bekväm design.

Gör spelvärlden levande

Haptisk feedback
Känn den fysiska feedbacken från dina handlingar i spelet med dubbla ställdon vilka ersätter de traditionella rumlande motorerna. De dynamiska vibrationerna i dina händer kan simulera känslan av allt ifrån omgivningen till rekylen från olika vapen.

Adaptiva triggers
Upplev varierande nivåer av kraft och motstånd när du interagerar med olika utrustning och miljöer i spelet. Känn dig fysiskt sammankopplad till allt som händer på skärmen med allt från att dra tillbaka en spänd bågsträng till att tvärbromsa en snabbt körande bil.

Hitta din röst, dela din passion

Inbyggd mikrofon och högtalaruttag
Prata med dina vänner online2med den inbyggda mikrofonen - eller genom att koppla in ett headset till 3,5 mm uttaget. Sätt på och stäng av enkelt med den speciella mute-knappen.

Create knapp
Skapa och dela2dina mest spektakulära spelögonblick med create knappen. Framgången av den banbrytande SHARE knappen skapade utvecklingen "create" som ger spelarna fler sätt att skapa spel material och dela sina äventyr med världen live.

En spelikon i dina händer
Klassisk komfort Ta kontroll med en utvecklad två tonad design som kombinerar en ikonisk intuitiv layout med framhävda sticks och nyskapad light bar.

Familjära effekter
DualSense™ trådlös kontroll har många effekter från DUALSHOCK®4 som återkommer för en ny generations spel.

Inbyggt batteri
Ladda och spela, nu med USB-C®3.

Integrerad högtalare
Utvalda spel får en ny nivå med ännu mer trovärdiga ljudeffekter från kontrollen.

Motion sensor
Aktivera den inkännande motion control till utvalda spel med den inbyggda accelerometern och gyroskopet.

Expansionspaket Nej
Genre Spelkontroller
Format PS5 - Playstation 5
EAN 711719728993
I

Ian

För en månad sedan

Toppen och snygg färg

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

A

Annie

För 2 månader sedan

Funkar perfekt

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

Z

Zingborn

För 8 månader sedan

Jag anser att färgen i sig är mera mörklila på gränsen åt blå hållet, och det är lite granna synd att inuti knapparna så är det märkt med ljuslila istället för gameldagsa färgerna. Men i övrigt så kändes den först lite slarvigt ihopsatt första timmarna, men ganska snart blir man bekväm med den i handen och den gör som den ska. Passar alldeles utmärkt tillsammans med lila skal paketet för att komplettera utseendet.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

H

Helena

För ett år sedan

Snygg kontroll, tycker färgen känns mörkare i verkligheten. Funkar som den ska.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.