HDMI till SCART omvandlare

HDMI till SCART omvandlare
Tipsa en vän

-64%

249 kr
Rek. pris 699 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av INF Company AB 4,5 / 5 med 1604 betyg.

Totalbetyg 4,5 / 5
Leveranstid 4,4 / 5
Emballeringskvalitet 4,6 / 5
Mer från INF Company AB INF Company AB är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos INF Company AB, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
 • Se innehåll från en HDMI-källa på en äldre TV
 • Omvandlar HDMI/MHL till SCART-signaler (CVBS)
 • Stödjer standard-TV-formaten NTSC och PAL
 • Analog till digital signalomvandlare
 • Kompatibel med HDMI 1.3b och äldre

Nu kan du titta på dina bilder och videon från HDMI-utrustade enheter som laptop eller Blu-Ray-spelare även på en äldre TV, VHS/VCR, projektor eller DVD-recorder. Adaptern omvandlar digitala HDMI- och MHL-signaler till analoga SCART-signaler (CVBS). Den är lätt att ta med sig och enkelt att använda; endast plug-and-play, inga drivrutiner behövs. Inklusive USB-kabel för att ladda via datorn eller med strömadapter. Konvertern stödjer standard-TV-formaten NTSC och PAL. Signalomvandlaren är kompatibel med HDMI 1.3b och äldre.


Vad gör en HDMI till SCART Konverter?
HDMI är idag ett av de mest använda gränssnitten för ljud- och bildöverföring; det erbjuder inte bara en hög upplösning för bild, film och ljud, utan också en snabb överföring. Men inte varje hushåll har en TV eller annan önskad skärm med HDMI-ingång. Det används fortfarande gamla TV och andra enheter med SCART-gränssnitt. Därför uppstår frågan: Kan jag göra min HDMI-enhet kompatibel för att använda exempelvis en gammal tv?

HDMI (High Definition Multimedia Interface) är ett gränssnitt som tillåter en helt och hållet digital överföring av ljud och bild till en skärm. Det betyder att både ljud- och videodata måste vara i digital form, så att en HDMI-kabel kan känna igen data och vidarebefordra den till andra enheter.

SCART (Syndicat av Constructeurs d'Appareils) är ett äldre gränssnitt som ofta användes i TV-apparater och videobandspelare. Den stora fördelen med SCART-gränssnittet var att det stödjer olika analoga överföringsvägar, till exempel kompositvideo, S-video eller RGB. Men SCART kan inte hantera digitala överföringsmetoder. I motsats till HDMI-gränssnittet överförs här endast analoga signaler, till exempel från videobandspelaren till teven. Båda signalerna - ljud och video - måste alltså vara tillgängliga i analog form.

För att SCART-ingången på en äldre skärm ska kunna bearbeta de digitala signalerna från en nyare enhet med HDMI-utgång måste dessa först konverteras till analoga signaler. För detta behöver du en så kallad HDMI till SCART omvandlare. På grund av inkompatibiliteten mellan analog och digital överföring är en "mekanisk" adapterkabel inte tillräcklig för att överföra video från HDMI till SCART, utan det krävs en enhet som omvandlar signalerna. (Med en vanlig kabel från HDMI till SCART är antingen kvalitetsförlusten stor eller så skulle överföringen inte fungera alls.)
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 2 Genomsnittsbetyg: 3,5
50%
0%
0%
50%
0%

Mest hjälpsamma positiva recension

William

HDMI till SCART omvandlare

Använder adaptern för att koppla min dator till min CRT-TV och det fungerar utmärkt.

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Fredrik

Leveransen av denna vara gick väldigt snabbt men dessvärre fungerade den inte så nu har vi kontaktat kundtjänst för att få en ny som fungerar. Hoppas att detta skall gå snabbt.

Leveransen av denna vara gick väldigt snabbt men dessvärre fungerade den inte så nu har vi kontaktat kundtjänst för att få en ny som fungerar. Hoppas att detta skall gå snabbt.

HDMI till SCART omvandlare

Använder adaptern för att koppla min dator till min CRT-TV och det fungerar utmärkt.

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 144 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 103 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 74 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 49 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »