Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

NERO-TX True Wireless Black

(3)
Skriv en recension
NERO-TX True Wireless Black
NERO-TX True Wireless Black
NERO-TX True Wireless Black
NERO-TX True Wireless Black
NERO-TX True Wireless Black
NERO-TX True Wireless Black
NERO-TX True Wireless Black
899 kr
 • Lagerstatus: Finns i lager
  Beräknad leveranstid Snabb leverans
  1-3 arbetsdagar
 • Säljs och skickas av SUPRA Headphones

Bevaka produktens pris

 • En av marknadens minsta helt trådlösa hörlurar!
 • Total speltid på hela 80 timmar
 • Multifunktionella knappar
 • Kraftfullt ljud
 • Bluetooth 5.0

SUPRA NERO-TX true wireless

NERO-TX är marknadens minsta helt trådlösa hörlurar. De är så små och bekväma att du lätt kan glömma att du ens har dem på. Oavsett om du tar dem till kontoret eller till gymmet, ger NERO-TX dig nöjet att lyssna på ett harmoniskt och välbalanserat ljud. De är byggda i militärklassad flygplanskomposit vilket säkerställer att dessa hörlurar är mycket hållbara, lätta, svett- och stötsäkra.


Trådlöst på riktigt - med hög kvalitet

Upplev kvalitetsljud utan en enda kabel mellan hörlurarna eller enheten för att skapa en äkta känsla av frihet och flexibilitet. Trots sitt extremt kompakta format så är ljudbilden ändå stor och dynamisk. Karaktären är helt i enlighet med vår testvinnande ljuddesign och tack vare högprestandabatterierna finns det ordentligt med kraft för att driva det egenutvecklade högtalarelementet. Om du gillar att lyssna på hög volym finns det resurser helt enkelt. NERO-TX har mottagit en rad utmärkelser såsom Bäst i Test - Bästa Köp - Rekommenderad.


Röstassistent

Kommunicera med din röstassistent utan att behöva ta av dig din NERO-TX, så att du alltid kan hålla kontakten med dina vänner, få aviseringar och information om inkommande meddelanden eller hantera ditt dagliga schema. NERO-TX är kompatibla med bl.a. Google Assistant och Siri.


Multifunktionsknappar

Med NERO-TX intelligenta multifunktionsknappar kan du styra ljudspår, volym, svara och lägga på samtal, pausa och spela musik och aktivera telefonens virtuella röstassistent.


Extra lång batteritid på hela 80 timmar

NERO-TX ger dig över 5 timmars musiklyssnande och samtalstid på en enda laddning, men också anmärkningsvärda extra 15 fulla laddningar via det inkluderade laddningsfodralet, Powermag. Varje gång du förvarar hörlurarna i fodralet så laddas de automatiskt, vilket innebär en användningstid på flera dagar. Etuiet kan också användas som en powerbank via sin USB A utgång, vilket kan vara väldigt praktiskt om du är på språng och snabbt behöver ladda din mobil!


Svett- & stötsäker design

SUPRA NERO-TX är tillverkade av militärklassad flygplanskomposit, vilket gör att dessa hörlurar är svett- och stötsäkra, samtidigt som de är balanserade och har en extra låg vikt.


Snabb och enkel parning

Den trådlösa anslutningen sker via Bluetooth 5.0 vilket ger en stabil och pålitlig överföring så att du slipper störande avbrott.


Förpackningen innehåller:

- Öronproppar av silikon i olika storlekar för individuell passform (S / M / L)

- Powermag (Laddningsfodral)

- Laddkabel Micro USB

- Manual

5.0

Baserat på  3 recensioner

Visa fler recensioner (-2)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.