Microsoft Office – smartaste programvaran för din Mac eller PC

Installera Microsoft Office på din hemdator redan idag och få tillgång till några av de bästa och mest användbara programmen för ordbehandling, kalkyl, mailhantering och snabba presentationer – innehåller Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher och Access. Finns som prenumerationstjänst eller som fast programvara. Läs Mer...

Se även

Lätthanterligt och flexibelt paket

Microsoft Office är ett perfekt paket för studenten, kontoret eller egenföretagaren. Det är enkelt att komma igång med och innehåller sju högklassiga program som underlättar kontorsarbetet genom användarvänlighet och enkel dokumenthantering.


Marknadens främsta ordbehandlare

Ladda ner Microsoft Office 2016 och få tillgång till bland annat Microsoft Word, som är en av världens absolut bästa ordbehandlare. Här kan du enkelt skapa snygga och lätthanterliga skrivdokument med hjälp av någon av programmets förprogrammerade mallar. Få till exempel hjälp med att skapa innehåll till websidan, skriva ett personligt brev eller designa en snygg festinbjudan. Med Microsoft Word blir all textbehandling gjord i en handvändning. Word hjälper dig även att hålla reda på såväl stavning som grammatik och kan spara mycket tid i korrekturläsning. På grund av programmets användarvänlighet är Microsoft Word det perfekta redskapet för både studenter och egenföretagare.


Enkel tillgång till alla dina viktiga filer med Word, Excel och Powerpoint – online

Med Office 365 får du, genom ditt Microsoft-konto, enkel tillgång till alla dina filer som du skapat med någon av Office-applikationerna. Du kan således logga in på kontot och smidigt och lätt redigera och hantera dina dokument oavsett var du befinner dig och oavsett vilket media du använder - Office 365 fungerar lika bra på surfplattor och telefoner oavsett om du har Mac eller PC – Iphone eller Android. Detta gör Officepaketet till en smidig lösning för det mobila kontoret som vill kunna flytta verksamheten till där det händer.


Så skapar du en professionell presentation

Powerpoint är idag ett av de ledande programmen när det kommer till smidiga och kvalitativa presentationer. Det har sedan det introducerades på marknaden kommit att bli ett oumbärligt redskap för alla från föreläsare till företagsledare. Använd någon av de nedladdningsbara mallarna för att snabbt och enkelt skapa din egen presentation eller bygg en egen mall som imponerar på dina åhörare. Programmet innehåller tydliga tutorials och det är lättare än man tror att komma igång med skapandet.