Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Samsung Galaxy Tab A8 Wifi (32GB) Gray
Samsung Galaxy Tab A8 Wifi (32GB) Gray
Samsung Galaxy Tab A8 Wifi (32GB) Gray

1 / 3

Samsung Galaxy Tab A8 Wifi (32GB) Gray

Ingår i kampanjen: Sommarfavoriter
2 184 kr
Samsung Galaxy Tab A8 är en surfplatta som med sin lätta och tunna design gör den perfekt att ta med överallt. Med en 10,5" stor skärm och fyra inbyggda högtalare med Dolby Atmos-ljud får du en bild- och ljudupplevelse som mäter sig med den du får
Läs mer

Samsung Galaxy Tab A8 är en surfplatta som med sin lätta och tunna design gör den perfekt att ta med överallt. Med en 10,5" stor skärm och fyra inbyggda högtalare med Dolby Atmos-ljud får du en bild- och ljudupplevelse som mäter sig med den du får på bio. Tab A8 är smidigheten själv med WiFi-anslutning, stöd för ansiktsigenkänning och en ny processor som ökar prestandan och med den möjligheten för multitasking. Du kan dessutom känna dig trygg med att lämna surfplattan i barnens händer, tack vare plattformen Samsung Kids. 


Stora upplevelser på ny nivå 

Smidiga, stilrena Galaxy Tab A8 är med överallt och bjuder på stor underhållning. Med en stor skärm på 10,5"och fantastiskt ljud med Dolby Atmos blir både filmer och spel mäktiga upplevelser på denna tunna och lätta surfplatta. Även videomöten och föreläsningar blir mer levande – var du än befinner dig. Här finns styrka och snabbhet för gaming och användning av flera appar samtidigt. Batteriet är uthålligt för att skapa mycket och titta länge. Allt flyter med Samsung Galaxy!


I förpackningen

  • Galaxy Tab A8
  • Snabbstartsguide 
  • Urtagsnål
  • Reseadapter, 7,75 W 
  • USB C-kabel, 1 m


0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner