Scart till HDMI omvandlare 1080p

Scart till HDMI omvandlare 1080p
Tipsa en vän

-44%

279 kr
Rek. pris 499 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av INF Company AB 4,5 / 5 med 1604 betyg.

Totalbetyg 4,5 / 5
Leveranstid 4,4 / 5
Emballeringskvalitet 4,6 / 5
Mer från INF Company AB INF Company AB är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos INF Company AB, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
 • Koppla SCART-enheter till en HDMI-skärm/HDTV
 • Smidig signalomvandlare från Scart till Hdmi
 • Konverterar analoga till digitala signaler
 • Stöd för standard TV-format som PAL och SECAM

Scart till HDMI adapter med stöd för PAL, NTSC3.58., NTSC4.43, SECAM, PAL / M, PAL / N standard TV-format. Den konverterar analoga Scart-signaler till digitala HDMI-signaler, så att du kan ansluta enheter med Scart gränssnitt som digitalbox, video- eller DVD-spelare till en HDMI-skärm/HDTV eller projektor.

Signalomvandlaren är lätt att använda, det är bara att koppla in Scart kabeln till konverterns Scart-port och HDMI-kabeln till HDMI-utgången. Du kan välja mellan HDMI-output 1080p (60Hz) eller 720p.

OBS: Denna adapter konverterar från Scart till HDMI, ej omvänt. (I så fall behöver du en HDMI till Scart omvandlare!)


Från SCART till HDMI betyder: från analog till digital
Att överföra signaler från ett SCART-uttag till en HDMI-ingång - går det? De två AV-gränssnitten passar ju inte riktigt ihop. Ett digitalt gränssnitt som HDMI kan inte hantera analoga SCART-bild och ljudsignaler. Men det finns sätt att övervinna hindret mellan analog och digital teknik: SCART till HDMI omvandlaren!

Även om HDMI nu är den vanligaste standarden kan det hända att en gammal enhet ska anslutas till en modernare TV - för att en DVD-spelare till exempel har ett ideellt värde för sin ägare, eller för att du vill spela gamla VHS-band med en videobandspelare, eller för att du som nostalgiker ska ansluta din första generationens PlayStation till en platt tv-skärm. På grund av inkompatibiliteten mellan analog och digital överföring är en mekanisk-elektrisk adapter inte tillräcklig för att överföra video från SCART till HDMI. I stället behövs en riktig omvandlare som först omvandlar den analoga signalen från spelaren till digital data.

Den stora fördelen med SCART-gränssnittet var att den stödjer olika analoga överföringsvägar, till exempel kompositvideo, S-video eller RGB lika. Å andra sidan kan SCART inte hantera digitala överföringsmetoder. Den maximala bildupplösning som SCART kan överföra verkar också föråldrad i UHD-tider (Ultra HD): nämligen PAL-standarden på 720 x 576 pixlar. HDMI har nu i stor utsträckning förträngt SCART. Det gäller till exempel för uppspelningsenheter som DVD- och Blu-ray-spelare samt moderna LED-TV-apparater. Där hittar du idag inget integrerat analogt gränssnitt längre.

En digital Scart-omvandlare kan skala upp den analoga signalen till 1080 pixlar. Det motsvarar Full HD-kvalitet. En annan fördel är att de ofta även kan filtrera bort ljuddata från SCART-signalen och mata ut separat via jack eller koaxial
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 2 Genomsnittsbetyg: 1
0%
0%
0%
0%
100%

Testade denna på en Mac mini och fick meddelandet att "tillbehöret har stängts ner då det drar för mycket ström genom USB-anslutningen". Så det gick alltså inte att använda den alls. Synd. För det verkar vara en smart produktidé som hade precis det som jag efterfrågade. Utom att den kräver för mycket ström...

Totalt värdelös.
Testade denna med ett NES och ett SEGA Megadrive.
Bilden blev oförändrad eller sämre och den låg utanför halva bildskärmen, som i sin tur inte gick att centrera.

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 154 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 108 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 77 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 50 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »